ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Η επιχείρηση αφανισμού του Ελληνικού Έθνους σχεδιάστηκε, προετοιμάστηκε και υλοποιείται κανονικά βάσει ενός καλά οργανωμένου σατανικού σχεδίου. Εκτελεστής το μεταπολιτευτικό πολιτικό καθεστώς, το οποίο δεν έχει χρώματα και ιδεολογία παρά
μόνον προσωπικά συμφέροντα. Η έλλειψη πατριωτών πολιτικών προσώπων είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Και όταν εμφανίζονται κάποιοι, το σύστημα έχει την δύναμη να τους αφομοιώσει ή να τους αποβάλλει. Χρήμα και εξουσία διαφθείρουν

Η εφαρμογή του σχεδίου άρχισε το 1974 με την σταδιακή απαξίωση των ιδανικών μας και των ηθικών μας αρχών και συνεχίστηκε με την πτωχοποίηση και εξαθλίωση των Ελλήνων. Με αυτές τις συνθήκες οι αντιστάσεις κάμπτονται και η θέληση για αντίσταση και αγώνα μειώνεται δραματικά.
Με την κατάλληλη κυβέρνηση και αντιπολίτευση έρχεται η δεύτερη προδοσία, αυτή της εκχώρησης της Μακεδονίας μας στους σλαβοαλβανούς παρά την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Οι αριστεροί, πιστοί στην ιδεολογία τους, παρέδωσαν όνομα, γλώσσα και εθνότητα με μια επαίσχυντη συμφωνία, την οποία σήμερα οι δήθεν πατριώτες εφαρμόζουν κατά γράμμα.
Ακολουθεί η τρίτη προδοσία με τον λαθροεποικισμό της χώρας με
παράνομους μωαμεθανούς διαφόρων εθνοτήτων και αγνώστου ποιότητος. Μεταξύ αυτών και πολλοί φανατικοί ισλαμιστές που περιμένουν το σύνθημα για να δράσουν. Οι κυβερνώντες αδιαφορούν για το αν αντέχει η πτωχευμένη Ελλάδα έναν τεράστιο όγκο λαθρομεταναστών. Δεν τους ενδιαφέρει η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού και η σταδιακή εξαφάνισή του.
Με μια ενδεχόμενη αποδοχή της Ελλάδος για προσφυγή στην Χάγη για το Αιγαίο θα συντελεστεί και η τέταρτη μεγάλη προδοσία. Το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και αποδοχή από μέρους μας κάθε είδους αμφισβητήσεων αποτελεί έγκλημα κατά του Έθνους. Σε μια δίκη είναι πιθανόν να υπάρχουν δυσμενείς για εμάς συνέπειες, τις οποίες είμεθα υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε.
Δεν “κομίζω γλαύκας εις Αθήνας”. Πολλοί “επώνυμοι” και μη Έλληνες με δηλώσεις, συνεντεύξεις και γραπτά κείμενα προβαίνουν σε αυτές τις διαπιστώσεις. Και περιορίζονται σε αυτές. Για την ανατροπή όλων των προδοσιών θα τολμήσω να κάνω μια πρόταση δύσκολη στην υλοποίησή της, αλλά όχι αδύνατη, όταν υπάρχουν γνήσιοι και υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες.
Όλοι μαζί, εγκαταλείποντας τα υπάρχοντα και τα υπό ίδρυση κόμματα και κομματίδια να ενωθούμε κάτω από τον Σταυρό και την Γαλανόλευκη και να δημιουργήσουμε την μεγάλη πολιτική παράταξη ως αντίπαλο δέος στο ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της λεγόμενης μεταπολίτευσης.
ΚΑΙΡΟΙ ΟΙ ΜΕΝΕΤΟΙ.
Δημήτριος Βαλασίδης
 triklopodia.gr