«Ξεκατινιάζονται« τα μέλη της ΕΕΑ: Ο Αρκούδης, η Μαρούπα, ο Σαββίδης, η Ξάνθη και ποιος δεν φοράει παντελόνια

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Ηλίας Αρκούδης αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ πως «ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του»!
Αναλυτικά όσα είπε ο Αρκούδης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:
«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης, θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνό μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν.
Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του.

Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη, γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».
Μετά τις δηλώσεις του Ηλία Αρκούδη, στις οποίες τόνισε ότι η Ειρήνη Μαρούπα είπε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την Ξάνθη, ήρθε η απάντηση της γνωστής νομικού στον συνάδελφό της!
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε η Μαρούπα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:
«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη.
Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές, γιατί την πήρε με σκοπό να τη σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο.

Το δείχνει, άλλωστε, η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα. Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο.
Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

 .iapopsi.gr