ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο «ΑΓΙΟΣ»ΣΕΡΑΦΕΙΜ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΙΣ «ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ»; ΓΙΑΤΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΟΥΝ; ΠΟΙΑ ΧΙΟΝΙΑ; ΠΟΙΑ ΚΥΜΜΑΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

peiraias-theofaneia
Δεν είναι καλά όσα ακούμε και πληροφορούμαστε τις τελευταίες ώρες. Κάποτε με -10 βαθμούς και αφόρητο κρύο, σε όλη την Ελλάδα, έριχναν τον Σταυρό για να τον πιάσουν οι κολυμβητές. Τώρα αρχίσανε τα τσαλίμια οι δεσποτάδες. Μη μου άπτου, οι «ρασοφόρες» κυρούλες της Εκκλησιάς. Μία ο καιρός, μία σκέπτονται τον κόσμο μην κρυώσει ο κ@λος του, μία ο Γιάννης δεν μπορεί  μια ο κ@λος του τον πονεί… Σκιάζονται μην πάρει αέρα η μήτρα των χρυσοφόρα ντυμένων μητροπολιτών που τους πληρώνουμε έναν σκασμό λεφτά.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν: 

Μετά και το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ, ο Δήμος Πειραιά ενημερώνει ότι στην περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η τελετή Αγιασμού των υδάτων αντί στον Κεντρικό Λιμένα, θα πραγματοποιηθεί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς αμέσως μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, συμπαραστατουμένου υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.
–Κατόπιν ανακοίνωσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Εκτάκτου Δελτίου Επιδείνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ. , για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από το βράδυ της Κυριακής 5/1/2020 έως την Τρίτη 7/1/2020, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 4/1/2020 και αποφασίστηκε ότι η τελετή καθαγιασμού των υδάτων την Δευτέρα 6/1/2020, δεν θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του λιμένος Ραφήνας, αλλά εντός του Ιερού Ναού Παντοβασίλισσας Ραφήνας για λόγους προστασίας των πολιτών.
Νομίζουμε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι πρόθυμοι. Ακυρώστε τα όλα. Οι εντολές είναι σαφείς: Προσκυνήστε το Ισλαμ.
Θα μπορούσαν για 10-15 λεπτά να ρίξουν τον Σταυρό, να μην πέσουν κολυμβητές, εάν κριθεί από το καιρό και τις Λιμενικές αρχές, αλλά το να μην υπάρχει ιερή εκπροσώπηση στη ρίψη του Σταυρού, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Δεν το λαμβάνουμε ως καιρικό το μήνυμα. Άλλα περνάνε απ’ το μυαλό μας. Και μέχρι σήμερα, δεν πέσαμε ποτέ έξω. Όλοι κρίνονται. Όλοι. Υπήρξαν παλληκάρια αληθινά που πολέμησαν στο Ελληνοαλβανικό μέτωπο με -20 και πέθαναν στο κρύο και ο Σεραφείμ έκρινε ότι δεν θα ρίξει το Σταυρό για να μην κρυώσει η μήτρα του και όλων των ξεφτιλισμένων που θα παραυρεθούν εκεί;
Από που παίρνετε εντολές, ρε; 
makeleio.gr