Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ, ΤΙ ΑΛΕΞΗΣ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ»


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Όπως είναι γνωστό, το πρωί εξελέγη πρόεδρος της δημοκρατίας τους η Σακελλαροπούλου, με ψήφους  της Νουδούλας, του ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων (ΠΑΣΟΚ).
Στην ευρύτερη συναίνεση των βασικών πόλων του πολιτικού κατεστημένου, αναφέρθηκε σήμερα και ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης, λέγοντας: «χαίρομαι που φαίνεται ότι στα μεγάλα μπορούμε να συμφωνήσουμε».

Πράγματι, σ’ όλα τα μεγάλα ζητήματα συμφωνούν διαχρονικά η Νουδούλα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως για παράδειγμα στην προσέλκυση νέων λαθρομεταναστών, στον εποικισμό-ισλαμοποίηση της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, στην συνεκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου με τους Τουρκαλάδες, στην πολιτική της υποτέλειας σε Μέρκελ και Αμερικανούς, στην πολιτική του ραγιαδισμού έναντι του Ερντογάν Πασά, στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, στην πλήρη εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών. Κι όχι μόνο στα μεγάλα, αλλά και σε πολλά μικρότερα, όπως αποδεικνύει και πίνακας με τις συναινέσεις στις ψηφοφορίες που είχαν γίνει στη βουλή την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ναι, τότε που κάποια λαμόγια «εθνικόφρονες» κατηγορούσαν την Χρυσή Αυγή πως τα’ χει βρει με τον… ΣΥΡΙΖΑ και που κάποιοι βλάκες και ηλίθιοι τους πίστευαν και τους ψήφισαν γι’ αυτό!