Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

Αλλη μια Μουσουλμανική πόλη φυτεύει ο Κούλης στην Αρτα…

Ξεσηκωμός επικρατεί στην Άρτα για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει σε ιδιωτική έκταση 50 στρεμμάτων (στην περιοχή Χανόπουλο, Ρόκκα, Καλαμιά) , προσφυγικό καταυλισμό _ « δομή» με δυνατότητα φιλοξενίας 1.500 μεταναστών.
Την κατηγορηματική του αντίθεση εξέφρασε από την πρώτη στιγμή , μέσα στην κυβερνητική σύσκεψη που είχε κληθεί για να …ενημερωθεί , ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης , μέλος και του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

«Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στη δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών τέτοιας έκτασης, στην Άρτα και ανέπτυξα τα επιχειρήματά μου λεπτομερώς» , δήλωσε χαρακτηριστικά .
«Μπορώ να κατανοήσω την αναγκαιότητα υπό συνθήκες πίεσης, να φιλοξενηθούν σε ιδιωτικό χώρο 400 μετανάστες – δηλαδή το 1% του Δήμου μας. Αλλά, είμαι αντίθετος στο να δημιουργηθεί «μια πόλη μέσα στην πόλη», φέρνοντάς μας 1.500 μετανάστες σε μια ήδη επιβαρυμένη από μεγάλο αριθμό μεταναστών περιοχή», πρόσθεσε..
«Όσοι με την ευθυνοφοβία τους ή την αδιαφορία τους για τον λαό της Άρτας αποδυναμώνουν αυτά τα επιχειρήματα της κοινής λογικής που παρουσίασα, ή με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους που καλλιέργησαν το προηγούμενο διάστημα, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ας βγουν στον Αρτινό λαό να τον πείσουν. Γιατί εγώ ένα τέτοιο λάθος δεν θα το στηρίξω», πρόσθεσε.amazonios.net