Τετάρτη, Ιανουαρίου 29

ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;;;




ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;;;
Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχει πολύ σημασία ποιος είναι επίσημα ο υπεύθυνος πολιτικός για μια χώρα, διότι μέσω του ελέγχου των χρημάτων μιας ονομαζόμενης δημοκρατίας, είναι τελικά άλλοι που αποφασίζουν τι θα συμβει με την οικονομία της χώρας.

Ο έλεγχος του χρήματος διενεργείται μέσω του συστήματος των κεντρικών τραπεζών, δηλαδή των τραπεζών που καθορίζουν τη νομισματική πολιτική μιας χώρας ή μιας ηπείρου και που μπορούν ανεξάρτητα να κερδίζουν χρήματα από τον κοπανιστό αέρα.
Ξανα επαναλαμβάνω, οι κεντρικοί τραπεζίτες καθορίζουν την ροή του χρήματος, την ποσοτική χαλάρωση σε QE1, QE2, QE3 ίσως σε QE13 (QE=Quantitative easing) και κανείς δεν γνωρίζει πόσα βουνά σε ζωγραφιστό χαρτί υπάρχουν αυτή την στιγμή. Οι κεντρικοί τραπεζίτες καθορίζουν απόλυτα αν η οικονομία θα καταρρεύσει ή θα ανθίσει. Καθορίζουν αν μια χώρα θα χαρίζει απεριόριστο ρευστό για να πάτε διακοπές, ή να χτίσετε μια βίλα. Θυμάστε που σας παρακάλαγαν να δανειστείτε χρήμα με καρτούλες πιστωτικές για να πάτε στις Μπαχαμες να σας ξίνουν τους αστραγάλους οι μαυρούκες;
ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ Κ. ΤΡΑΠΕΖΊΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ ΥΨΗΛΌ Ή ΧΑΜΗΛΌ Ή ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΕΠΙΤΌΚΙΟ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΑΝΆ ΠΆΣΑ ΣΤΙΓΜΉ.
Δηλαδή κόβουν ασταμάτητα και αποφασίζουν όποτε θελήσουν πόσους τόνους χαρτί θα κόψουν, πόσα χρέη θα αγόρασουν, πόσα θα σβήσουν από τις χώρες και επιχειρήσεις που χρωστάνε γιατί έχουν το μονοπώλιο. Πατάνε στο κουμπί και να και η χοντρή.

«Αν και με αυτά τα πράγματα δεν μπορούμε να παίζουμε, οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» τόνισε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος όταν ρωτήθηκε σχετικά με την μείωση των συντάξεων (03/11/2018).
Η χειραγώγηση της οικονομίας αλλά και της πραγματικότητας των λαών είναι η μεγαλύτερη απάτη εις βάρος των ίδιων των λαών. Όλοι οι λαοί χρωστάνε στους κεντρικούς τραπεζιτες και μέσω του χρέους κόβουν αέρα και λαμβάνουν τόκους από ανύπαρκτα χρήματα. Η τέλεια κομπίνα που όλοι αποδέχονται στις υψηλές θέσεις γιατί λαδώνονται από το οικονομικό καρτέλ. Και γιατί πολύ απλά κανείς δεν μιλάει επειδή όλοι τους είναι υπάλληλοι των κ. τραπεζιτών, λαμβάνουν πολλά χιλιάρικα πίνοντας το αίμα των λαών που παράγουν στην πραγματική οικονομία με την δημιουργία προιόντων μέσω της εργασίας.
Για σκέψου ότι μέσα από αυτό το κανιβαλιστικό σύστημα κατάντισαν οι άνθρωποι το αντικρυσμα του εικονικού αέρα και ότι εις βάρος μιας ολόκληρης ζωής, υπογράφουν για αιώνες την δουλεία τους. Τώρα που γνωρίζετε δεν θα θέλατε να επαναεξετάσετε το συμβόλαιο κοπής του δικού σας ελληνικού νομίσματος από ελευθερους έλληνες πολίτες όπου κανείς δεν θα πίναγε, δεν θα δίψαγε και τον χειμώνα δεν θα κοκκάλωνε από το κρύο ζώντας σε μια κοινωνία έντιμων ανθρώπων;;;;
ΚΟΡΑΚΑΣ