Κυριακή, Ιανουαρίου 12

Ο Μητσοτάκης δημιούργησε πρόβλημα με το Ιράν για να πάρει φυσικό αέριο απο Τουρκία!


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
Mια χώρα σαν την Ελλάδα πρέπει να αγοράζει φυσικό αέριο απο πολλές πηγές για να μη της επιβάλλουν εύκολα άλλοι τη πολιτική της. Στη περίπτωση Μητσοτάκη, που δεν αποκαλείται Πρωθυπουργός της Εθνικής Ήττας τυχαία, είχαμε μια δήλωση στήριξης της απόφασης της Ελλάδας όταν ήταν στις ΗΠΑ με τον Τραμπ, υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί, μια πράξη που αντίκειται στο διεθνή νόμο.
Η δήλωση Μητσοτάκη για το θέμα δεν χρειαζόταν να γίνει (αν το ήθελε ο κεφτές ας το έκανε αλα Τούρκα, μάς έθαψε πάλι ο μπούφος). Για να μη μαθευτεί αυτό που θα έκανε, προσπάθησε να την
κάνει χωρίς την ΕΡΤ, τα γνωστά παλαιομοδίτικα κόλπα των πολιτικών της εποχής του πατέρα του, που ήταν οι μύγες παχιές.
Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος που λέγεται αγορά φυσικού αερίου της Ελλάδας απο τη Τουρκία μέσω του Ρωσικού αγωγού που φτάνει εκεί.
Τον Μητσοτάκη δεν τον ενδιαφέρει αν η Ελλάδα εξαρτάται ανα πάσα στιγμή ενεργειακά απο τη Τουρκία; Δεν θα ξαναείναι Πρωθυπουργός με μια Ελλάδα με 1/3 της ΑΟΖ μικρότερη και με οικονομικά σκάνδαλα που συντελούνται εν αγνοία του Ελληνικού λαού π.χ. διαχείριση των κόκκινων δανείων, προστασία του ΔΣ του υπερΤαμείου, κακή διαχείριση των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας με τελικό στόχο το νερό σε κάθε περιφέρεια κοκ.
ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
Αυτό γίνεται για να πηγαίνει η μπάλα αλλού. Είναι πολύ δύσκολο να συζητήσεις για σοβαρά θέματα στη χώρα που η αναξιοκρατία και η οικογενειαοκρατία επικρατεί.

Δεν έχει ελπίδα η χώρα με το τσίρκο αυτό που ότι θυμάται χαίρεται σαν κάτι γέρους στο ψυχιατρείο που έχουν μαλάκυνση…
Η ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Οτι το κράτος δεν λειτουργεί ως κράτος δεν το βλέπουν οι ΗΠΑ - ΞΗΠΑ. Αυτό είναι ανάπτυξη χάρη στη κυβέρνηση; Oχι δα. Κωλοχανείο είναι. Σε κάτι φυλές στην Αφρική επικρατεί αυτή η κατάσταση, στις οποίες κλέβουν τον χρυσό…

https://zcode-gr.blogspot.com