Πέμπτη, Ιανουαρίου 16

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν μπορεί να επιλύσει ο Μητσοτάκης ούτε για τις σόμπες!


ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ O MHTΣΟΤΑΚΗΣ
Θα τον παρω για μεταφραστή…
Πρόσφατα μια οικογένεια ακόμη ξεκληρίστηκε απο δηλητηρίαση απο σόμπα. Ακολούθησαν προτάσεις της πυροσβεστικής, πουστη πραγματικότητα ήταν εμπορικές προτάσεις αφού πρότειναν σόμπες κλειστού τύπου και με εξαγωγή στον αέρα. Ενας που δεν έχει λεφτά πού να τα βρεί να τις αγοράσει;

Αυτό δεν σημαίνει επίσης πως οι σόμπες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά είναι κλειστού τύπου ή ότι χρησιμοποιούν φίλτρα για να μη βρωμίζουν το περιβάλλον, όπως θα έπρεπε. Ποιός να τις ελέγξει άλλωστε; Oι ελεγκτές περιβάλλοντος και ποιοί απο αυτούς ξέρουν τί τους γίνεται, όταν και η κυβέρνηση δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα; (Θέλουν και F35 τρομάρα τους οι άχρηστοι).
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Στις περιπτώσεις αυτές κανένας πρέπει να επιλύει την πραγματικότητα, γιατί ο κόσμος δύσκολα αλλάζει νοοτροπία και τρόπο σκέψης. Για το λόγο αυτό συνεχίζει να ψηφίζει άχρηστους για Πρωθυπουργούς, που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα ΠΘ σαν το Μητσοτάκη να επιλύσει εθνικά προβλήματα όταν δεν μπορεί να λύσει μια και έξω το πρόβλημα των δηλητηριάσεων.
Οτι του λένε οι έξω και οι μέσα κάνει. Οι μέσα έχουν φύγει απο την Ελλάδα ήδη… για ευνόητους λόγους. Πουλάνε τις βιομηχανίες τους και πάνε αλλού αφού τις φορτώσουν με δάνεια και οι διοικητές των τραπεζώνε με νόμο αθώοι!
Η ΛΥΣΗ
Στη φωτογραφία βλέπετε φτηνούς ανιχνευτές αερίων των 5 δολλαρίων, που χρησιμοποιούνται για να ανιχνεύουν τα leaks αερίων. Υπάρχουν πολλών ειδών. Αυτοί θα έπρεπε να επιβληθούν να υπάρχουν πάνω στις σόμπες. Μικρή η αξία τους και το πρόβλημα λύθηκε.
Εκτός απο συνταγές και πως να χρησιμοποιείτε τον κώλο σας, τί άλλο σας μαθαίνουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής;
ΕΙΝΑΙ Α Α ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Κατανοητόν ή να κλάσω να την ανιχνεύσετε.
ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ;
Απο τα γιοβαρελάκια της Μαγείρισας απο τη Κρήτη που θέλει διεθνές δικαστήριο για να δώσει AOZ, θα αποκτήσει θυμικό; Με αυτά τα “κωλοπετσωμένα” που του γράφουν και λέει; Με τις τζούφιες του Δένδια θα κάνει εξωτερική πολιτική; Με τον Αδωνη να τραβάει σέλφις με το Παγιάτ θα στηθεί ανάπτυξη; Θα το είχαν κάνει και άλλοι. Μπεεεε.

Tη πατήσατε ψηφίζοντας Μητσοτάκη. Μίκρυνε πολύ την Ελλάδα. Δεν το παίρνετε είδηση γιατί στη χώρα δεν υπάρχει δημοκρατία ούτε ελευθερία του λόγου. Ζείτε σε πλαστή πραγματικότητα και τρώτε απο τα έτοιμα. Εχει και πιο κάτω. 

 https://zcode-gr.blogspot.com