«ΜΠΟΜΠΑ» ΤΩΡΑ! Κεντροαριστερός ο νέος ΠτΔ – Θα πέσετε από τις καρέκλες

proedriko_yerolymbos-022-thumb-large
Τις δικές του πληροφορίες για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας δίνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης.
Όπως αναφέρει σε άρθρο του, επικαλούμενος συνομιλία του με ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο γνωστός δημοσιογράφος του συντηρητικού χώρου επισημαίνει ότι στο σχεδιασμό Μητσοτάκη «δεν χωρά Πρόεδρος με εκτόπισμα. Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε γυναίκα, ούτε ο θεός ο ίδιος, κανείς».

Και προσθέτει, βάσει της ίδιας μαρτυρίας: «Και επειδή ξέρω ποιοι πάνω κάτω συμβουλεύουν τον Μητσοτάκη, κάποιοι που συμβούλευσαν και έναν δικό μας πρώην πρωθυπουργό (σ.σ. του ΠΑΣΟΚ), σου λέω και γράψ’το ότι θα πέσετε από τις καρέκλες σας όταν θα ακούσετε το όνομα του νέου Προέδρου, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με όσα κυκλοφορούν. Ο Μητσοτάκης θα σας εκπλήξει.
»Θα κάνει Πρόεδρο έναν νέο, στο όνομα της ανανέωσης, μετριοπαθή, κεντροαριστερό, που θα ξέρει άριστα τα ενεργειακά, ο οποίος θα είναι σαν “δικός” του.
»Θα του αναφέρεται. Σαν τον Γιάννη Μανιάτη, ας πούμε, τον υπουργό του Παπανδρέου και του Σαμαρά που συνέταξε το νόμο 4011 για τα εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας και έχει άριστες σχέσεις με τις ΗΠΑ.
»Τα χαρακτηριστικά του περιγράφω, δεν είναι βέβαια ότι θα είναι αυτός. Ο νέος Πρόεδρος θα ντυθεί με το ένδυμα της ανανέωσης».makeleio.gr/

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα