Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Αναρχοκομμουνιστές βορείων προαστίων και γόνοι ευκατάστατων οικογενειών

Αναρχοκομμουνιστές βορείων προαστίων και γόνοι ευκατάστατων οικογενειών
Απόρρητη έκθεση της αστυνομίας είδε το φως τη δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία σκιαγραφείται το προφίλ των ατόμων που συμμετέχουν σε καταλήψεις και συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Κατ’ αρχάς να πούμε πως σε εμάς δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός της γνωστοποίησης του προφίλ των ατόμων αυτών. Όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έλεγε πως είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών τότε όλοι κατηγορούσαν και συνεχίζουν να κατηγορούν τους εθνικιστές για φασίστες (ότι και αν νομίζουν πως σημαίνει αυτό στον φανταστικό τους κόσμο).

Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση μεγάλος αριθμός από τους συλληφθέντες στις καταλήψεις είναι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών των βορείων προαστίων και συγκριμένα τα βλαστάρια μεγαλοαστών ιατρών, δικαστικών και ανώτατων στελεχών της δημόσιας διοίκησης (και πρώην υπουργών θα λέγαμε εμείς). Όταν κάποιοι από αυτούς τα βρήκαν σκούρα λέγεται πως φυγαδεύτηκαν από τους γονείς τους στη Βιέννη, στην Ελβετία και στη νότια Αμερική. Πλην της τελευταίας βλέπουμε πως τα καλόπαιδα προτίμησαν την ασφάλεια πλούσιων περιοχών μεγαλοαστικής πολυτέλειας ώστε να πολεμήσουν το σύστημα από τα σαλέ τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ
xrisiavgi.com