ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ! Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι της Έφης Σαρρή (ΒΙΝΤΕΟ)

1
Όλα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Την Μαίρη Αργυριάδου υποδέχτηκε στο υπέροχο σπίτι της η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το λόγο που δεν θέλησε να κάνει παιδί, ενώ είπε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον… Sin Boy.

«Φοράω γούνα μέσα στο σπίτι, γιατί είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Δεν ξεστολίζω ποτέ το σπίτι μου γιατί βαριέμαι. Ψάχνω στίχο για να βγάλω τραγούδι. Ερχόταν ένας θαυμαστής μου ντυμένος με περούκα και μου έλεγε ότι δεν είμαι εγώ η Έφη Σαρρή, αλλά εκείνος. Δεν είμαι ποτέ μόνη μου.
Μου είχαν προτείνει να λάβω μέρος σε παιχνίδια, αλλά επειδή είμαι τεμπέλα και ξεχνάω λόγια, δεν πάω. Μαθαίνω τα ρεφρέν των τραγουδιών μου μόνο γιατί ξεχνάω τα λόγια. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν η δουλειά μου. Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν ήθελα να κάνω παιδί γιατί πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε δέκατη μοίρα. Θέλω να κάνω μια μεταμεσονύκτια εκπομπή στην τηλεόραση και να απαντάω σε τηλεφωνικές γραμμές.
Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση γιατί δεν υπάρχει ψυχολόγος πιο έξυπνος από εμένα. Έχω πάρει χάπια μια περίοδο της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Δεν έχω κάνει πλαστικές και δεν λέω την ηλικία μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Sin Boy γιατί είναι… αλλού», είπε η Έφη Σαρρή.