Σάββατο, Ιανουαρίου 11

Αδ. Γεωργιάδης για πρόσφυγες: Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας

Μα τι λέει ο μαλάκας δεν είναι κυβέρνηση; Δεν είναι στο χέρι τους να κλείσουν σύνορα και να τους στέλνουν από εκεί που έρχονται; Αν είναι άβουλα πιόνια των εχθρών της Ελλάδας θα λογοδοτήσουν ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ !
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το προσφυγικό, με αφορμή τη ναυτική τραγωδία που έλαβε χώρα ανοιχτά των Παξών και στην οποία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άτομα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης, σχολίασε – αρχικά – το γεγονός ότι οι επιβαίνοντες του σκάφους, που βυθίστηκε λόγω εισροής υδάτων, κάλεσαν το «112» για να ζητήσουν βοήθεια.

«Πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, που γνώριζαν ότι λειτουργεί το 112», είπε και συνέχισε:

«Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας, που θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Όλγας Γεροβασίλη, η οποία του απάντησε: «Μην ανοίγετε τέτοιο θέμα. Εδώ πνίγονται άνθρωποι. Αλλοίωση χώρας από ανθρώπους, αλλοιώνεται η χώρα από ανθρώπους;»

«Προφανώς και ναι», της είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ανατριχιαστικές οι δηλώσεις Γεωργιάδη»
«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;», ανέφερε αργότερα η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε ανάρτησή της στο Twitter.

Απάντηση:Mωρή κότα ποιος τους κάλεσε και που γίνεται πόλεμος και λέτε ότι είναι πρόσφυγες  κοτάρα;;;