Τρίτη, Ιανουαρίου 28

Σόφη Πασχάλη: Η γυμνάστρια που εξακολουθεί να προκαλεί με το κορμί της


    -ΠΗΓΗ-

Διατηρείται σε κατάσταση που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της

Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από τότε που πρωτοσυστήθηκε στο ευρύ κοινό με την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά από τότε μέχρι σήμερα λίγα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει από τότε.
Ο λόγος για την γυμνάστρια, Σόφη Πασχάλη, η οποία δεν έχει σταματήσει στιγμή να γυμνάζεται,
διατηρώντας το κορμί της σε άψογη κατάσταση, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram.
Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό φέρεται να είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει σχέση με τον κατά αρκετά χρόνια νεότερο συναδελφό της και νικητή του Survivor του 2018, Ηλία Γκότση.
View this post on Instagram
Παγκόσμια μέρα διατροφής! Η δικη μου άποψη για τη διατροφή είναι παν μέτρον Άριστον. Η διατροφή δεν είναι εποχική συνήθεια, αλλα τροπος σκεψης, τροπος ζωης. Ο καλύτερος γιατρός είμαστε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας. Ότι μας ενοχλεί, ότι δεν μπορούμε να χωνέψουμε γρήγορα, ότι μας βαραίνει, αυτα οφείλουμε να αποφεύγουμε. Μικρά γεύματα, να μην δημιουργούμε κορεσμό στον εαυτό μας, καθως αν τον βαραίνουμε με πολύ φαγητό το μυαλό δεν λειτουργεί σωστά κ το σώμα αντιδρά. Όσο πιο ελαφριά η διατροφή, τόσο πιο ελαφριά νιώθουμε. Ότι νιώθουμε αυτό δείχνουμε, αυτό είμαστε. Όπως άλλωστε λέω συχνά. Όλα είναι αλληλένδετα, ο τρόπος που αντιδρά το σώμα μας είναι καθαρά η αντίληψη του νου. Προσωπικά προτεινω άσκηση, πάνω από όλα.. Όσο πιο πολύ αθλείσαι, κινείσαι, τόσο περισσότερη υγεία εκπέμπεις.. Κ αφού την εκπεμπεις, την έχεις!!! Όσο θα αθλεισαι τόσο θα αγαπάς το σώμα σου, τον εαυτό σου, άρα κ τη διατροφή σου.. ❤️ #eatwellbewell #sports #livewell #mindset #bewell #live #love #glow #frominside
A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on