Ελένη Μενεγάκη: Αργώ να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω τρένο τις πάω

Ελένη Μενεγάκη: Αργώ να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω τρένο τις πάω
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha την Μαρία-Λουίζα Βούρου και οι δυο τους ξεκίνησαν μια συζήτηση περί Άνδρου.
Ως γνωστόν, η Ελένη Μενεγάκη δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην Άνδρο αφού είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς ενώ και ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί, έχοντας φτιάξει μια ξενοδοχειακή μονάδα στα απομονωμένα Αχλα.


Από την άλλη, η Μαρία Λουίζα Βούρου έχει καταγωγή από την Άνδρο.
«Έχω καταγωγή από την Άνδρο», είπε η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Ελένη Μενεγάκη έμεινε έκπληκτη, γιατί ήταν κάτι που δεν το θυμόταν καθόλου.
«Μήπως να έρθω εκεί να με γυμνάσεις;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε λέγοντας: «Κάνει pilates. Εγώ αυτό το είχα δοκιμάσει -πριν κάνω την κόρη μου την τελευταία- και μου άρεσε. Θα μου πεις τώρα εσύ, αφού σου άρεσε ρε Ελένη, έχουν περάσει 5 χρόνια! Γιατί δεν ξαναπάς; Θέλω τον χρόνο μου… Είπαμε… Είμαι αργή να πάρω αποφάσεις, αλλά άμα τις πάρω τρένο τις πάω»!
Υπενθυμίζεται, πως τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει η φήμη πως η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστρια δίνουν και παίρνουν.