Τετάρτη, Ιανουαρίου 1

Η χώρα σε εποχή Μεγάλων Απατεώνων ενώ στήνεται η Μεσογειακή Ενωση


“Εχεις ένα σπίτι και κάθε τόσο του αφαιρείς πέτρες. Στο τέλος πέφτει όλο το σπίτι και πλακώνει και σένα για πάντα.” ΓΖ
ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ
Αν στη Τουρκία υπάρχουν μεγάλοι απατεώνες όπως οι απο δώ λένε, τότε σε μια χώρα σαν την χρεοκοπημένη Ελλάδα – τηρουμένων των αναλογιών - οι απατεώνες είναι μεγαλύτεροι και περισσότεροι. Αν οι αρχιαπατεώνες της Τουρκίας συνεργάζονται με το βαθύ Τουρκικό κράτος δηλαδή με τον Ερντογάν όπως λένε οι απο εδώ, τότε σκεφτείτε τι γίνεται στην Ελλάδα.

Υπο την έννοια αυτή, ποτέ ο υπόδικος συγγενής του Μητσοτάκη Μαρινάκης και συγγνενής της Μπακογιάννη δεν θα μπορούσε να περάσει ενα τόσο μεγάλο φορτίο ναρκωτικών αν στο κόλπο δεν ήταν το Μαξίμου. Δεν νομίζω ότι πιάστηκε επειδή ήταν καλό το Λιμενικό αλλά απο ατυχία ή αν θέλετε απο κακή “ενημέρωση”.
Απο τη στιγμή που η δικαιοσύνη απαλλάσει τους πάντες ή περιμένει να πεθάνουν οι μάρτυρες σε μια δίκη, απο τη στιγμή που ακόμη ισχύει ο Νόμος Παρασκευόπουλου (και με τους ποινικούς προφανώς υπάρχει συνεργασία του πολιτικού συστήματος), απο τη στιγμή που για τη Siemens και τη Novartis μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρήθηκε κανένας, όπως και για τη λίστα Lagarde, όλα είναι αναμενόμενα.
Ο νόμος Παρασκευόπουλου για τους ποινικούς είναι ο αντίστοιχος του νόμου περί ευθύνης υπουργών ή του νόμου περι ευθύνης διοικητών τραπεζών του Σαμαρά ή του νόμου περι ευθύνης των μελών της διοίκησης του υπερΤαμείου του Τσίπρα.
Ολα έχουν και άλλη ανάγνωση και καλό είναι να μάθετε να καταλαβαίνετε και άλλες γλώσσες, για να μη βρεθείτε χωρίς σπίτι μια μέρα και δεν καταλάβετε το γιατί.
Μόνο σε Μπανανίες τους μεγαλοεπενδυτές τους συναντάει ο Πρωθυπουργός και δεν αντιμετωπίζονται μέσα απο φορείς της κρατικής μηχανής. Και αυτό κάτι σημαίνει.
ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Μην είστε σίγουροι πως τα ΜΜΕ σας λένε την αλήθεια και αυτό αφορά και τα οικονομικά. Στο υπερΤαμείο γίνεται το σώσε και θέλουν και άλλα 10 δις ευρώ δάνειο για παροχές για του χρόνου. Ο Μητσοτάκης με τη σιωπή της Γερμανίας ευνοεί το μετακυλιόμενο χρέος. Αυτό που έγινε με τον Καραμανλή που δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί το χρέος και η Ελλάδα χρεοκόπησε θα επαναληφθεί μόλις ξεκοκαλιστεί το υπερταμείο με τα χρυσαφικά και τις πρωτογενείς πηγές της χώρας (για να πεθάνει αν γυρίσει στη δραχμή). Μετά δεν χρειάζεται πόλεμος με τη Τουρκία. Βλέπουμε δηλαδή μεθόδους διάλυσης της Ελλάδας που πλέον γίνονται φανερές γιατί ο όγκος των αποτελεσμάτων τους συνεχώς αυξάνει.
Τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα. Εχουμε ΧΟΥΝΤΑ στην Ελλάδα. Μιλάνε μόνο οι εγκάθετοι.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
Η Ενωση της Μεσογείου.  Aπο 12 χρονών είχα μάθει για το Σχέδιο. Τότε τον χάρτη που βλέπετε τον δίδασκαν και στα σχολεία!
Δεν είναι τυχαίο που ο Ερντογάν βρέθηκε στη Τυνησία (χθές δεν σας τα έλεγα;). Μετά την αποχώρηση του Ερντογάν θα αναλάβει ένας “καλός” στη Τουρκία και το παιγνίδι έγινε.
Ερχονται ιστορικές αλλαγές στα κράτη της Μεσογείου. Γραφικός εγώ; Tη μια μέρα τα γράφω, την άλλη γίνονται.
Με το Μητσοτάκη του χρόνου θα έχει χαθεί και το μισό Αιγαίο. Προς το παρόν είμαστε εδώ. θαυμάστε τί πέτυχε κάνοντας τον τυφλό και μοιράζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. thumbs_b_c_85a3e7398cf573fb12e88f4d4b71ffb7
ΜΕ MEΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤHN ΑΟΖ ΤHΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Τί παλαβομάρες λένε τώρα οι Τούρκοι. Εκεί χώρησαν με ΑΟΖ και όχι με υφαλοκρηπίδα όπως θέλουν στο Αιγαίο. Αυτά δεν περνάνε σε διεθνές δικαστήριο παρά μόνο μέσα απο υποσημειώσεις σε συνυποσχετικά της τελευταίας στιγμής.
Παρατηρείστε
  1. πως κατατμήθηκε η Ουκρανική ΑΟΖ με τη κατοχή της Κριμαίας απο τη Ρωσία αλα Τούρκα στη Κύπρο. Δικός μου και αυτός ο χάρτης. Κυκλοφοράει σε Ρωσικά Forums.
  2. πως η Τουρκία ψάχνει για συνεργάτες στη τρέλλα της σε όλη τη Μεσόγειο με τη σιγή, ακινησία και αφασία της κλίκας στο υπουργείο εξωτερικών, αγνοώντας τα δικαιώματα της Ελλάδας και το διεθνές δίκαιο  που ο Ντόναλντ Τράμπ γράφει στα παπάρια του. Για να συμφωνήσει μαζί της το Ισραήλ αγνοεί την ΑΟΖ της Κύπρου για να μοιράσει τα κλοπιμαία της ΑΟΖ της Κύπρου με νομιμοποίηση. Το ίδιο προσπάθησε και με την Αιγυπτο ενώ την Ιταλία την κρατάει απο το ότι μια Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο θα στερούσε κέρδη απο τους Ιταλούς αλιείς και οι δικοί μας το δέχονται γιατί δεν είναι Ελληνες. Η Τουρκία κρατάει την Ιταλία και απο τις συνεργασίες στα οπλικά συστήματα που ήδη έχει μαζί της.
  3. ότι οι δικοί μας οι απατεώνες αγοράζουν Βιλάρα απο τη Γαλλία που πουλάει υλικά εξωρύξεων στη Τουρκία για τις γεωτρήσεις της στη Μεσόγειο για 1 δις ευρώ την ΜΙΑ όταν το Ιαπωνέζικο αεροπλανοφόρο, όχι καμμιά βάρκα, κόστισε το ίδιο.
  4. πως διεθνώς τα ελικόπτερα ΝΗ 90 που υποτίθεται πως έχει ο Ελληνικός στρατός θεωρούνται επιτυχημένα πλην της Ψωροκώσταινας, που δεν ξέρει κανείς με τι προδιαγραφές τα αγόρασαν (πρέπει να έχει γίνει πλιάτσικο και εκεί) και για τα οποία λένε πώς έχουν προβλήματα και δεν πετάνε. Που τα λένε αυτά οι αλήτες; Eχω κάνει και γώ αλήτης…

Να σημειώσω πως δεν είμαι σίγουρος αν για το ότι έγερνε το πρώτο υποβρύχιο U214 έφταιγαν οι Γερμανοί και όχι κάτι “ειδικοί” στο υπουργείο άμυνας που έκαναν τον ειδικό και ζήτησαν αλλαγές που έγιναν και ΔΕΝ πέτυχαν.
ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!!!
Απομαγνήτιση σε υποβρύχια δεν γίνεται ούτε κάν στα ναρκαλιευτικά. Διακοπές στη Κρήτη κάνει το ΠΝ. Δεν μπορείς να λές σε κάποιον που ξέρει απο stealth πως ε'ίναι αόρατα τα Ελληνικά υποβρύχια για τους Τούρκους στο Αιγαίο. Είσαι γελοίος άμα το λες.
Γίνονται πολλά απο τους “ειδικούς” στο υπουργείο άμυνας και τους εκατό δημοσιογράφους που ταίζει. Κλίκες και εκεί.
ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι, πως ενώ η Τουρκία κυκλοφοράει διεθνώς χάρτες με την ΑΟΖ της με τη Λιβύη (ακολουθώντας την τακτική που έκαναν τα Σχόπια στους διεθνείς οργανισμούς για να φτάσουμε στη προδοσία της Μακεδονίας που ξεκίνησε επι του “Λιτότητα” Μητσοτάκη που διπλασίασε και σε μια νύχτα το κατοχικό χρέος, συνεχίστηκε επι Καραμανλή και Τσίπρα και τελεσιφόρησε επι Μητσοτάκη του αυτοδημιούργητου), η Ελλάδα κυκλοφοράει μόνο το δικό μου χάρτη της ΑΟΖ και ένα λάθος Αμερικάνικο. Αυτό γίνεται γιατί στο υπουργείο Εξωτερικών η κλίκα δεν θέλει να φανεί τί θα παραδοθεί στην Τουρκία μέσω ΜΟΕ ή συνυποσχετικού για Χάγη. Τους βολεύει να μη μιλάνε για ΑΟΖ επίσημα για να παίζουν παιγνίδια απο πίσω. Ξεπουλάνε χρόνια.
Η ΑΟΖ αφορά το υπέδαφος, τη θάλασσα και τον αέρα. Αφορά την αλιεία και τη χρήση ενέργειας απο τα θαλάσσια κύματα, τον αέρα και τον ήλιο. Διπλασιασμός της έκτασης υπο εκμετάλλευση σημαίνει διπλασιασμό των κερδών. Πολλά δις ευρώ.
ΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΙ – ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ
Η Ελλάδα, το αμόρφωτο υπουργείο εξωτερικών της, η κλίκα, έχει ήδη παραχωρήσει σε συνεκμετάλλευση το Αιγαίο μή συνομιλώντας επι δεκαετίες για ΑΟΖ με τη Τουρκία παρά μόνο για υφαλοκρηπίδα, που αφορά το υπέδαφος στο βυθό της θάλασσας, δηλαδή μόνο τα κοιτάσματα. Το έχει πεί και η μαγείρισα απο την Κρήτη, η Δρ.ΣΕΦ, “για την Ελλάδα υπάρχει μόνο θέμα υφαλοκρηπίδας με τη Τουρκία”. Ας πάει να πλύνει κάνα πιάτο και να παίξει με τον ανεμιστήρα.
Τόσο ηλίθιοι δεν είναι στο υπουργείο των εξωτερικών. Ξέρουν. Και το να είσαι ηλίθιος είναι ασήμαντο. Σημασία έχει τι κάνεις και τί δεν κάνεις και η κλίκα στο υπουργείο εξωτερικών δεν έχει κάνει πολλά. Βρωμάει το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας. ΒΡΩΜΑΕΙ.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΟΖ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ
ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΑΠΑΚΙΑ
Κάνει εντύπωση επίσης, πως μπορεί ένα κράτος να μιλάει με το κράτος ΚΑΤΟΧΗΣ της Κύπρου για ΜΟΕ στο ΑΙγαίο. Αυτό τί είναι; Παραχώρηση είναι.
Πώς οι ΗΠΑ ΞΗΠΑ επιθυμούν η Ελλάδα να τα βρεί με τη Κύπρο με τα ΜΕΤΡΑ οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο ΑΙγαίο. Στη προδοσία της Κύπρου όλοι έχουν ευθύνη, όχι μόνο οι προδότες απο την Ελλάδα. Θυμάστε το περίφημο “η Κύπρος είναι μακρυά” του Θείου με το μυστρί της μασονίας στο γραφείο, που ήδη είχε δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα μουλωχτά και μυξόκλαιγε σαν γυναικούλα στις κάμερες; Και μετά απο αυτό, βγάλατε ΠΘ τον Κουστάκη με την ανδροπαρέα που χρεοκόπησε τη χώρα. Φταίτε και εσείς.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

Ακρωτηρίασαν την Ελληνική ΑΟΖ και βάλανε και στη ψήφο για τον EAST MED τις ΗΠΑ, που εξόπλισαν την Τουρκία και της χάρισαν τη Κύπρο. ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα.
KAI EΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΑΛΑ

Το άλλο θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνετε τί είναι ΒLACK HUMOR.
Ενας-ένας θα βγαίνουν τώρα να μου τα ζαλάνε με δηλώσεις βόμβες… άνευ αξίας γιατί είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση.
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ.
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Οσες φορές και να το πούνε οι διάφοροι “γεωστρατηγικοί” “αναλυτές” και “καθηγητές” με ποδίτσες, ΔΕΝ υπάρχει. Ας πάνε να σπουδάσουν να το μάθουν. Αυτό να τελειώσει.
Εϊδατε τον Ερντογάν να κάνει ανακήρυξη ΑΟΖ; Oριοθέτηση έκανε με τη Λιβύη, γιατί ανακήρυξη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν υπάρχει στο Νόμο της θάλασσας. Η ανακήρυξη είναι μια τρέλλα ενός βλάκα με περικεφαλαία τον οποίο όλοι αποδέχονται γιατί είναι και αυτοί βλάκες και είναι βλάκες γιατί ο Ερντογάν τους βούτηξε σε μια νύχτα το 1/3 της Ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. ΒΛΑΚΕΣ. Βλάκες με IQ ραδικιού.
Τι ζώα είναι. Τους το μαθαίνω απο το 2013 και το ξεχνάνε! Ακόμη και ο “πατέρας” της ΑΟΖ  χρόνια επιμένει σε αυτό (ουδέποτε παρατήρησε όπως εγώ πως η  Ελλάδα παράνομα προκήρυσσε διαγωνισμούς σε διεθνή ύδατα, αφού ούτε η ΑΟΖ ούτε η υφαλοκρηπίδα της Ελλάδας είναι οριοθετημένη) και θέλει να γίνει και σύμβουλος του αποτυχέσαντα Μητσοτάκη, πρωθυπουργού της Εθνικής Ηττας. Νονός σε αυτό η Φωνή της Αμερικής, o δημοσιογράφος - παρέα του Τemplar της CIA. Σε λίγο θα μας πούνε απο τας ΗΠΑ ΞΗΠΑ να γίνει ΠτΔ ο Σερ Βαζελίνης! ΑΟΥΑ. ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ.
+ Tον καιρό μόνο εγώ μπορώ να τον αλλάζω, όχι αυτοί που ψηφίζετε ούτε αυτοί που τους βγάζουν ενώ κοιμάστε.
Χρόνια Πολλά με υγεία!https://zcode-gr.blogspot.com