Μάστιγα η εισβολή λαθρομεταναστών στην Χαλκίδα και η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι
Μόλις λίγους μήνες πριν στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση ο λαός της Εύβοιας τάχθηκε υπέρ πολιτικών δυνάμεων που του έταξαν πολλά: οικονομική ανάταση, ασφάλεια, ευμάρεια, ευτυχία, αγνοώντας έτσι τις πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς, φανήκαμε «οπισθοδρομικοι», «φοβικοί», γραφικοί ίσως και όσο δεν πάει «φασίστες» για τα προοδευτικά δεδομένα του ευβοϊκού λαού.

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μόνο μήνες, ούτε καν χρόνια δεν αλλάξαμε και ήδη τα χέρια πολλών «κόβονται», πολλοί αναθεματίζουν, και γενικώς καταφέρονται εναντίον εθνικών, περιφερειακών αλλά και τοπικών αιρετών, λες και δεν ήταν οι ίδιοι που πρόσφατα τους επιβράβευσαν και τους έδωσαν τις εν λευκώ επιταγές να διαχειριστούν τις ζωές τους και τις ζωές των παιδιών τους.
Ήδη όπως παρατηρούμε, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι νεοεκλεγέντες βουλευτές είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ εξαφανισμένοι, σαν η Εύβοια, διακόσιες χιλιάδες κόσμος, να μην έχει καν εκπρόσωπο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στο περιφερειακό συμβούλιο, πέραν του επιμερισμού της πίτας των έργων και της επέκτασης του σχεδίου λαθροεποικισμού του Νομού, δεν κινείται φύλλο. Το μόνο έργο που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε, σε εξαιρετικά γρήγορο για τα ελληνικά δεδομένα ρυθμό, είναι το δεύτερο «hot spot» στη Ριτσώνα.
Όσο για τους δημοτικούς άρχοντες; Μετά τις αρχικές εξαγγελίες που αποδεικνύονται φανφάρες, ομολογούν απλώς ότι βρήκαν μαύρα ταμεία και συνεχίζουν τον εμπαιγμό και την ψηφοθηρία, συμμετέχοντες σε διαμαρτυρίες εναντίον της λαθρομετανάστευσης, την ώρα που οι ίδιοι πρώτα, ως υπάκουα κουτάβια του γόνου Μητσοτάκη και κολλητοί του Μπακογιανέικου, είχαν αποδεχτεί και επικροτήσει.
Την ίδια ώρα, ως Τοπική Εύβοιας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, καταγγέλλουμε τον πλήρη αποκλεισμό από τα τοπικά μέσα, στα πλαίσια του γενικότερου αποκλεισμού που υφίσταται το κίνημα μας, αποκλεισμό σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε ώστε να ξεσκεπάσουμε την πλάνη που έθεσαν οι καθεστωτικοί ταγοί της μεταπολίτευσης στον Ευβοϊκό λαό και σε κάθε ενέργεια αφύπνισης των δοκιμαζόμενων πολιτών από τον διεθνή επιβολέα.
Ενδεικτικά στις εικόνες που παραθέτουμε, αποδεικνύεται, αρχικά ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που εκδηλώνονται καθημερινά σε σχολεία της Χαλκίδας, εκ μέρους των νέων «συμμαθητών» των παιδιών μας, πράξεις απόδοσης ευγνωμοσύνης όπως την εννοούν οι «μπολιαστές» πολυπολιτισμικότητας κατά τον κύριο Μητσοτάκη μας προς αυτούς που τους φιλοξενούν.
Έπειτα, εικόνες που προκαλούν απογοήτευση και έκρηξη θυμού, από τις συνεχιζόμενες» εικαστικές» παρεμβάσεις των «φιλοξενούμενων» σε βάρος χριστιανικών τόπων λατρείας όπως το εικονιζόμενο εικονοστάσι, εικόνες που είναι αρκετά συνηθισμένες σε εκτεταμένο βαθμό σε όλη τη περιοχή της Ριτσώνας, όπου ήδη σε λίγο καιρό ξεκινά να λειτουργεί νέο υπερσύγχρονο χοτ σποτ φιλοξενίας.
Εμείς, ως ο μόνος φορέας γνήσιου Πατριωτικού Εθνικισμού στην Ελλάδα, δηλώνουμε σταθερά τη συμπαράσταση μας στο πλανεμένο λαό, σε ένα λαό που στη προσπάθεια του να εξασφαλίσει μια αχτίδα ψεύτικης επιβίωσης, έπεσε θύμα ενός σχεδίου άμεσης και ολοκληρωτικής του εξαφάνισης. Δηλώνουμε πως παρακολουθούμε σταθερά τα πάθη του και πως ακόμα και τώρα, στους έσχατους για το Έθνος καιρούς, τους περιμένουμε και τους καλούμε να μας δώσουν τη δύναμη να αντισταθούμε.
Καλούμε όλους τους γνήσιους και αγνούς πατριώτες και εθνικιστές να συστρατευθούν με την Χρυσή Αυγή. Μαζί για να κερδίσουμε πάλι την Πατρίδα μας. Μαζί για να κάνουμε την Ελλάδα Ελληνική και Μεγάλη ξανά!
Χρήστος Μπουρνιώτης
Τ. Ο. Ευβοίας

https://ethnikismos.net/