Σάββατο, Ιανουαρίου 18

Ο Αντώνης δεν ψηφίζει για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Πάει ΗΠΑ και επιστρέφει με πατριωτικό κόμμα;

Δεν κρυβει τη δυσφορια του
Kι ενώ προαναγγέλονται μεγάλα συλλητήρια ενάντια στην αθρόα εισβολή μεταναστών ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα συμμετάσχει στην ψηφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δηλώνει ότι θα απουσιάζει σε προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός εκδηλώνει με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την μη επιλογή του για τη προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν δείχνει διατεθειμένος να συνταξιοδοτηθεί και κάτω από ορισμένες συνθήκες θα μπορούσε να προχωρήσει στη δημιουργία πατριωτικού κόμματος -ειδικά εάν το μεταναστευτικό λάβει εμφυλιοπολεμικές διαστάσεις.
Ο  Σαμαράς λοιπόν θα απουσιάζει λόγω προγραμματισμένου οικογενειακού ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται ότι θα στείλει επιστολή στο γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, δηλώνοντας ότι εάν βρισκόταν στην Ελλάδα θα ψήφιζε την κ. Σακελλαροπούλου, προκειμένου να δείξει ότι δεν υπάρχει πολιτική διάσταση πίσω από την απουσία του από την ψηφοφορία.
Στο μεταξή τη Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνας στις 13:00 το μεσημέρι φορείς, σύλλογοι και απλός κόσμος έχουν καλεστεί σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αθρόα εισβολή μεταναστών.
Ένα κάλεσμα που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου και τυγχάνει πλήρους αποσιώπησης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Ένα σχέδιο εποικισμού λαμβάνει χώρα εδώ και χρόνια στην πολύπαθη Πατρίδα μας υπό την κάλυψη όλων των τελευταίων κυβερνήσεων.
Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο, ακομμάτιστα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδος καλεί όλους τους Έλληνες να παρευρεθούν και να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο κοινοβούλιο. Να δείξουμε πως ο αγώνας για Έθνος και Ελευθερία είναι συνεχής και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν νεοταξίτη να κάνει τη χώρα μας αποθήκη ψυχών.

https://kourdistoportocali.com/