Πέμπτη, Ιανουαρίου 9

Άννα Αδριανού: Η εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε--«Να κάνω ένα παιδί για να δω τη φάτσα μου και να διαιωνίσω τον εαυτό μου, το θεωρώ γελοίο»

Άννα Αδριανού: Η εξομολόγηση για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε
Στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό μίλησε η Άννα Αδριανού, η οποία εκτός από τη θεατρική παράσταση «Τάρτα ροδάκινο» στην οποία συμμετέχει, μίλησε και για πιο προσωπικά ζητήματα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε, στην απώλεια του πατέρα της και πόσο της λείπει, στον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν 25 χρόνια, ενώ εξομολογήθηκε πως κάποτε είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη.

Για την παράσταση που συμμετέχει, είπε: «Στην παράσταση “Τάρτα ροδάκινο” υποδύομαι μια γυναίκα που στην 25η επέτειο γάμου, αποφασίζει να φτιάξει μια δολοφονική τάρτα ροδάκινο για το σύζυγό της. Εγώ είμαι 22 χρόνια στο γάμο μου και όχι, δεν έχω σκεφτεί… τάρτα ροδάκινο. Δεν θεωρώ ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή με τον Γιάννη. Όχι ότι δεν το θέλω, αλλά δεν με ενδιαφέρει το αύριο... Του λέω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του άπειρες φορές την ημέρα».

Για την ανανεωμένη εικόνα της και τα κιλά που έχασε, είπε: «Μεγαλώνοντας είδα την εικόνα μου να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερη. Έχασα δέκα κιλά, έκοψα δύο τοξικά στοιχεία, τη ζάχαρη και τη γλουτένη. Κρέας δεν τρώω για τα ζώα. Η μητέρα μου ήταν vegan κι έλεγε “δεν θέλω να φάω τίποτα σκοτωμένο, κανένα πτώμα”. Εγώ 22 χρόνια αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν μπορώ να τα τρώω, είναι παραλογισμός».
Η Άννα Αδριανού αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της που την έχει σημαδέψει: «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου, ήταν τα πάντα… Ήταν το παιδί μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω».
Λίγο παρακάτω, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν θέλησε ποτέ να κάνει παιδί, αν και κάποτε -όπως εξομολογήθηκε- είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη.
«Ποτέ δεν ήθελα δική μου οικογένεια. Παιδί δεν ήθελα να κάνω ποτέ. Παρότι, κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά… Αλλά νομίζω δεν πήγε καλά γιατί κι εγώ δεν το ήθελα… Δεν το στήριξα καθόλου… ως έγκυος συμπεριφερόμουν σαν να μην έτρεχε τίποτα…».
Για να συμπληρώσει: «Να κάνω ένα παιδί για να δω τη φάτσα μου και να διαιωνίσω τον εαυτό μου, το θεωρώ γελοίο… Αφού σε 1000 χρόνια κανείς δεν θα ξέρει ποιοι θα είμαστε».