Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/

Η επαίσχυντη δολοφονία του Στρατηγού Σουλεϊμανί από τους διεθνείς γκάγκστερς εβραιοαμερικανούς, βρίσκει τον ηθικό αυτουργό της Νετανιάχου στην Αθήνα "αγκαλιά" με τον Μητσοτάκη! Μια θανάσιμη για την Ελλάδα "αγκαλιά" η οποία συνεχίζεται σκυταλοδρομικά από εποχής Γεωργίου Β'-Μεταξά, Παύλου-Παπάγου, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σημίτη, κλπ ασημάντων, μετέπειτα, ομοίων μητραλοιών οι οποίοι επιμένουν να περιφρονούν κάθε έννοια ουδετερότητος η οποία αποτελεί το μόνο εθνικό συμφέρον της Ελλάδος!


Πάντα στο πλευρό του σιωνισμού ο οποίος αιματοκυλά την Ανθρωπότητα από τον 19ο αιώνα και με στόχο την εγκληματική επικυριαρχία των σιωνιστών επί των τυχών των λα΄'ων της Δύσεως, η τραγική "Ελλάδα" των εγκαθέτων ψευδοκυβερνητών παραμένει χωρίς εξωτερική πολιτική την οποία της την διευθύνει σταθερά η CIA μετά την συμφωνία της Γιάλτας, ως παραφερνάλιο των Η.Π.Α. και ο σημερινός "εναγκαλισμός" της με τον ηθικό αυτουργό της γκαγκστερικής δολοφονίας του Στρατηγού Σουλεϊμανί, τον εβραίο πρωθυπουργό Νετανιάχου αποτελεί τον προθάλαμο νέων οδυνηρών περιπετειών για την χώρα μας!

Η εγκληματική συμμορία των προσκαίρων διαχειριστών της ελλαδικής πολιτικής ζωής αποκαλύπτει νέο προδοτικό σχέδιο κατά της Ελλάδος ίδιο με εκείνο που, κάποτε, προσάρτησε την χώρα στο άρμα της κακουργηματικής συμμορίας των δολοφόνων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι!

Οι Έλληνες, όσοι απομένουμε και σκεπτόμαστε πατριωτικά, δηλώνουμε γ ν ώ σ η της επαναλαμβανόμενης προδοσίας που διαπράττουν κατ΄ εντολή των αφεντικών τους του Langley οι κοινοβουλευτικοί μας συμμορίτες και διατηρούμεθα σε ετοιμότητα αντιμετωπίσεως κάθε προδοσίας εναντίον του Έθνους μας! Και εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την δολοφονία του Στρατηγού Σουλεϊμανί από τους πολλαπλώς δολοφόνους εβραιοαμερικανούς, συντασσόμενοι με την θλίψη του αδελφού Ιρανικού λαού!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737
Φωτογραφίες: