Παρασκευή, Ιανουαρίου 3

GEWKWN : Στους δρόμους της φωτιάς που περπατάς……2020


GEWKWN
Eμείς οι Έλληνες καλούμαστε , 2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους. Σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», άνοιξαν την κερκόπορτα στους συγχρόνους εισβολείς της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους Τουρκομογγόλους.

2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Έλληνες, ΤΟY 2020, δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι σύγχρονοι «Πέρσες», οι Τούρκοι και οι αλλοδαποί έποικοι, υπάρχουν ακόμα παραδόσεις, υπάρχουν ιστορικές μνήμες και υπάρχουν δυνάμεις, που δεν είναι διατεθειμένες να παραιτηθούν και να προσκυνήσουν στο όνομα μίας εφήμερης ευδαιμονίας, μιας εφήμερης ασφάλειας και μιας ευήμερης ειρήνης, με αντάλλαγμα την αξιοπρέπειά τους και σε τελική ανάλυση την ελευθερία τους. Αλλιώς, δεν θα υπήρχαν Μαραθώνες.
ΕΛΛΗΝΑ….. στους δρόμους της φωτιάς που περπατάς, κάποια στιγμή, θα φτάσεις στην Ιθάκη…Να θυμάσαι ότι δεν είναι το τέλος εκεί…….εκεί αρχίζουν όλα, ουσιαστικά… από εκεί και πέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις πως να ζεις…
Δεν είσαι μόνος. Ποτέ δεν ήσουν. Από τα πρώτα βήματά σου. Μην αγνοείς το νόημα της δικής σου αποστολής επάνω στη γη, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ποια είναι ακριβώς. Θα το καταλάβεις όταν φτάσεις στην Ιθάκη σου. Δική σου είναι, αν την θέλεις. Το θέμα είναι αν είσαι πραγματικός Έλληνας και κρατάς την «ασπίδα» και το «δόρυ» σου μέσα στη μάχη και αγωνίζεσαι με όποιο κόστος ή τα πετάς και τρέχεις να κρυφτείς ως δειλός.
Θα γονατίσεις από το βάρος της «ασπίδας» σου κάποιες φορές, αλλά αυτή είναι κίνηση επίθεσης από μέρους σου και όχι μία πτώση. Γιατί με αυτήν την κίνηση που σου επέβαλε το βάρος της, σε ώθησε να πατήσεις πιο σταθερά στη γη και να δώσεις εσύ τη δική σου ώθηση και να σηκωθείς πιο ανανεωμένος και πιο δυνατός και να ξεπεράσεις τις στρατιές μπροστά σου. Και σε αυτό το σημείο βιώνεις ένα μεγαλείο. Ποιο είναι αυτό; Εσύ προσπαθείς να επιδείξεις το θάρρος με την πρόθεσή σου και ο Θεός σου δίνει τη δύναμη και σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Αυτό μόνο οι γενναίοι έχουν το προνόμιο να το ζήσουν. Οι δειλοί χάνουν και αυτά που τους έχουν απομείνει. Και είναι κρίμα.
ΕΛΛΗΝΑ, σου έκρυψαν τον πλούτο σου , το χρυσό των προγόνων σου αφού πρώτα σου τον έκλεψαν….
Σου πετσόκοψαν και διαστρέβλωσαν τη γλώσσα και την ιστορία σου , για να μη μάθεις ποτέ ΠΟΙΟΣ είσαι…..από ΠΟΥ …ήρθες και με ποιον ΣΚΟΠΟ….
Είχες όλους τους κώδικες και τη γνώση αλλά όλα τα κράτησαν δικά τους , στα έκλεψαν και τα έκρυψαν, σε κράταγαν με το κεφάλι σκυμμένο στη γη….
Σου είπαν πως από χώμα έγινες κι εκεί θα καταλήξεις , για να μη σηκώσεις ποτέ ψηλά το κεφάλι…
Σου ζήτησαν να μην αντιδράς ,να μην ψάχνεις την αλήθεια , γιατί έτσι τους βόλευε..
Με πόση δόση φόβου σε πότισαν ώστε να μην μπορείς να αντιληφθείς και να μην βλέπεις πως σου πήραν τη γη σου….το χωράφι με τις ευλογημένες ελιές του παππού σου , τα αμπέλια που έτρεχες ανάμεσά τους σαν ήσουν μικρός ….
ΕΛΛΗΝΑ, ξύπνα , μέσα σου έχεις έναν Πολεμιστή…. έναν Πολεμιστή από τα παλιά , που ήρθε στο σήμερα για να τελειώσει αυτό που δεν τέλειωσε τότε……τώρα που κατάλαβες πως είσαι σε πόλεμο ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : Σίβυλλα η Τιμπουρτίνα – Προφητεία, (2700 π.χ ) (μεταφρασμένο):
“Θα εμφανιστεί γυναίκα Ελληνίδα από τη χώρα των Εβραίων με το όνομα Μαρία και θα γεννήσει υιό και θα τον ονομάσουν Ιησού και θα καταλύσει τον νόμο των Εβραίων και δικό του νόμο θα δώσει και θα βασιλεύσει ό νόμος αυτού”.
Πηγή : Δοχειαρίου 5, φ. 124α, Σίβυλλα

triklopodia.gr