Πέμπτη, Ιανουαρίου 23

H sexy φωτογραφιση της Beyoncé για τη συλλογή Adidas x Ivy Park

H sexy φωτογραφιση της Beyoncé για τη συλλογή Adidas x Ivy Park
Τον περασμένο Απρίλιο, η Beyoncé ανακοίνωσε τη μελλοντική συνεργασία του brand της, Ivy Park, με το κορυφαίο brand αθλητικών, Adidas, παράλληλα με την κυκλοφορία ενός μοντέλου signature sneakers.

Οι θαυμαστές της Queen B θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη συλλογή στις 18 Ιανουαρίου που θα είναι διαθέσιμη.


Σύμφωνα με τον κολοσσό αθλητικών ειδών, η συνεργασία με την Ivy Park ενώνει δύο εμβληματικά εμπορικά σήματα, τιμώντας συγχρόνως την κληρονομιά τους.


Η pop star έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και sexy φωτογράφιση με κομμάτια από τη collection της. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο website της τραγουδίστριας, τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό, ενώ στους γοφούς της κρέμεται ένα αθλητικό παπούτσι.

Η Beyoncé λάνσαρε τη σειρά activewear Ivy Park το 2016, σε συνεργασία τότε με την Topshop και τον συνιδρυτή της, Philip Green.


Η αστέρας της μουσικής απέκτησε τη συνολική ιδιοκτησία του εμπορικού σήματος δύο χρόνια αργότερα, μετά τη δημοσιοποίηση κατηγοριών εναντίον του Green για σεξουαλική παρενόχληση και φυλετικές διακρίσεις.


govastileto.gr