Τετάρτη, Ιανουαρίου 15

Πόπη Ζώη : hot-spot Μαυρομαντίλας Λαμία

Κ ΥΦΕΘΑ
Είστε στην επιτροπή για τους Λαθρομετανάστες , και εγκρίνατε την δημιουργία hot-spot στην περιοχή της Μαυρομαντίλας . και σας ρωτώ
1. Δεν ξέρετε ότι σε απόσταση μικρότερη των δυο χιλιομέτρων υπάρχει Στρατόπεδο με υλικά τα οποία τα γνωρίζετε ?
2. Γνωρίζετε ότι σε απόσταση μικρή υπάρχει η Εθνική Οδός και το λιμάνι της Στυλίδος που χρησιμοποιούνται στα ειδικά σχέδια Επιχειρήσεων ?
Κύριοι Βουλευτές και Περιφερειακοί – Δημοτικοί Άρχοντες

Πως είναι δυνατόν να δημιουργηθεί hot-spot στην συγκεκριμένη περιοχή που δίπλα είναι η ΒΙ.ΠΕ και υπάρχουν τόσα χωριά δίπλα ?
Αυτοί οι κύριοι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν τις λεηλασίες και στους χώρους της ΒΙ.ΠΕ και στα χωριά , οπότε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι όχι μόνον αρνητικά για την περιοχή αλλά καταστροφικά ( Κλείσιμο ΒΙ.ΠΕ – Φασαρίες με τους τοπικούς Πληθυσμούς και πολλά άλλα ) .
Γνωρίζετε ότι από την παλαιά Εθνική οδό Λαμίας – Στυλίδος κινείται το σύνολον των κατοίκων όλης της Ανατολικής Φθιώτιδος και όχι μόνον, οπότε δεν μπορείτε να καταλάβετε τι προβλήματα θα δημιουργηθούν σε οποιαδήποτε κατάσταση που θα δημιουργηθεί με την πάροδο μικρής χρονικής περιόδου ?
Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος ενώ τώρα δεν διαθέτει το ανάλογο προσωπικό για τις ανάγκες της που θα βρει το έξτρα προσωπικό και για την φύλαξη του hot-spot ?
Κύριε ΥΦΕΘΑ και λοιποί Κύριοι ειλικρινά δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση στο όλο σκεπτικό και ειλικρινά όλος ο λαός της περιοχής έχει μείνει με το ερώτημα τελικά υπάρχει λογική στις αποφάσεις σας ? η έχετε φθάσει σε αδιέξοδο και παίρνετε αποφάσεις στο πόδι ?
Πόπη Ζώη

 triklopodia.gr