Δευτέρα, Ιανουαρίου 6

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ KAI OI ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΠΟΥΝΤΙΑΣΟΥΝ» ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΥΡΑ ΡΗΝΙΩ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΣΚΕΠΗ; ΟΙ ΛΑΘΡΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ..! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !
sa
Προσκυνημένοι γαλονάδες που παίρνουν εντολές από μια προσκυνημένη κυβέρνηση η οποία στήνεται στα τέσσερα μπροστά στις εντολές του «θείου» Σόρος και μετά τους δίνει και κανένα επίδομα για να δέχονται να κάνουν τις Φιλιππινέζες στους λαθρομετανάστες!


Δείτε επίσης! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ – ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ…ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ!
Δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού,το «Λέσβος» και το «Χίος» έφτασαν την Κυριακή στη Σάμο.

Τα αρματαγωγά θα παραμείνουν στο λιμάνι Μαλαγαρίου προληπτικά, λόγω της κακοκαιρίας που προέβλεψε η ΕΜΥ και για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Αν υπάρξουν άσχημες καιρικές συνθήκες στη Σάμο και εφόσον δοθεί εντολή από την Πολιτική Προστασία, περίπου 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες , κυρίως γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και άλλα ευπαθή άτομα που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ, θα μπορούν να φιλοξενηθούν προσωρινά στα πλοία, μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες :


S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8
Επίσης στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.

Δείτε το βίντεο:


Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο.
Για την κυρία Ρηνιώ, την μοναδική κάτοικο στην Κίναρο, που έμεινε μόνη της να φυλάει το νησί για να μην το αρπάξουν οι Τούρκοι, το ελληνικό κράτος της επιφύλασσε άλλη μεταχείριση.

Δείτε επίσης: «ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Τρείς μέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής και χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο, κάτω από μια ετοιμόρροπη σκεπή την παράτησε το ελληνικό κράτος μέχρι να αποφασίσει μετά την κατακραυγή και την πίεση που ασκήσαμε μέσα από το makeleio.gr να στείλει βοήθεια… με ένα σούπερ πούμα και τον «ταρζάν» να κρέμεται από το σκοινί για να προσγειωθεί.


Δείτε επίσης: ΝΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ 3 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ Π.Ν; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;;;
Κι ένα ρητορικό ερώτημα, αν η κυρία Ρηνιώ ήταν λ@θρομετανάστης, θα είχε τέτοια μεταχείριση;

Την απάντηση μας την έδωσε το ελληνικό κράτος…
makeleio.gr/