Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Το πρώτο μεγάλο ΚΡΑΧ για τη κυβέρνηση. O Χατζηνικολάου ετοιμάζει την επιστροφή του λαικού παιδιού

Οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές και “κολομβιάνικες” όπως ακριβώς αρμόζει στο νοσηρό Βαλκάνιο οικόπεδο που ακούει στο όνομα Ελλάς.

Η κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού προκαλεί ήδη το πρώτο μεγάλο ΚΡΑΧ στη ΝΔ την ώρα που ο Χατζηνικολάου μετατρέπει σε σινερομάτζο τη ζωή του Αλέξη Τσίπρα για να τον πουλήσει εκ νέου σαν λαικό παιδί και ήρωα στις μάζες.



Είναι πολλά τα λεφτά Αρη, είναι πολλά τα χρέη, είναι πολλές οι ανάγκες της καλής ζωής των εμπλεκομένων στη πολιτική, επιχειρηματική και μηντιακή εξουσία.

Eπιτέλους, η συναρπαστική μπόχα της Κολομβίας των Βαλκανίων είναι πάντα εδώ. Κάποια στιγμή πέρασε από τη σκέψη ότι κάτι αλλάζει σ΄αυτό εδώ το κράτος της διαπλοκής και των ολιγαρχών.

Από τον Ian Ford


Των απευθείας αναθέσεων, της σκοτεινής μπίζνας, της δωροδοκίας, της νοσηρότητας.
Τρομάξαμε στην ιδέα ότι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αλλοιωθούν τα βασικά συστατικά του χυδαίου, πελατειακού κράτους.


Ευτυχώς όμως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών μας επαναφέρουν στη γνωστή συνταγή της μπόχας.

Η Ελλάδα ποτέ δεν αλλάζει ακόμη κι εάν τα σύνορά της φθάσουν εκ νέου έως τη Θεσσαλία.

Πάρτε παράδειγμα αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο ποδόσφαιρο.















Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζαγοράκης, αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί μετά την πολιτική απόφαση του υποβιβασμού για ΠΑΟΚ ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησής του!

Γύρευε να ξηλωθεί με αυτό τον τρόπο το πουλόβερ της Νέας Δημοκρατίας και να επανέλθει ο Τσίπρας με έκτακτη οικουμενική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι σχεδόν οι βουλευτές της ΝΔ που εκλέγοντια στη βόρειο Ελλάδα δέχονται πιέσεις να ανεξαρτητοποιηθούν.

Ανάμεσά τους και ο υπουργός Κώστας Καραμανλής!

Το πρωτάθλημα βρωμάει μπόχα και διαπλοκή.

Την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, το Ελληνικό μπαίνει σε νέο φαύλο κύκλο καθυστερήσεων μια και η υπόθεση της άδειας του Καζίνο οδηγείται βίαια στη Δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ επέστρεψε σπίτι του και ο Σμπώκος και με αυτό το τρόπο η χώρα επανέρχεται στη κανονικότητά της.


Υ.Γ>Είδηση της τελευταίας στιγμής>

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.
Η απόφαση Μητσοτάκη για τη διαγραφή Ζαγοράκη έρχεται στον απόηχο της χθεσινής δήλωσης του ευρωβουλευτή, μέσω της οποίας ανέφερε ότι εάν ο ΠΑΟΚ δε δικαιωθεί, “δε μπορεί να συνευρίσκεται στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Η συγκεκριμένη αναφορά αποτέλεσε …κόκκινο πανί για τη Νέα Δημοκρατία, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να διαμηνύει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.


“Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο, ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα. Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, αλλά δε θα επιτρέψει ένα τέτοιο θέμα να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή, ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις με θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφαση του Πρωθυπουργού διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο ευρωβουλευτής, Θεόδωρος Ζαγοράκης”, επεσήμανε ο κ. Πέτσας.



Επειδή μας έλειψε ο Αλέξης, ο Νίκος “είχε τη χαρά και την τιμή” να τον φιλοξενήσει, για να μην ξεχνιόμαστε.





https://www.epixirimatias.gr/2020/01/o_29.htm