ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤO ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ – ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΛΑΘΡΟ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΤΕΥΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
metanastes.original (1)
Με πρωτοβουλία του Μεγάρου Μαξίμου κλείστηκε για σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη, στο υπουργείο Εσωτερικών, με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό.
Υπό τους υπουργούς Επικρατείας κ.κ. Γιώργο Γεραπετρίτη, Άκη Σκέρτσο, θα γίνει σύσκεψη στην οποία θα βρεθούν και οι βουλευτές από τις περιοχές που θα υποδεχθούν τους λ@θρομετανάστες.
Φυσικά, θα συμμετάσχουν στη σύσκεψη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης
Χρυσοχοϊδης, ο κ. Τάκης Θεοδωρικακος και ο Αλκιβιάδης Στεφανής.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ακόμη οι περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου που πλήττονται από τις ροές ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Κω καθώς και οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του σχεδίου της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπος Στέλιο Πέτσα και τον αρμόδιο συντονιστή, υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή και το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυστηρότερη φύλαξη συνόρων με συγκρότηση ενιαίου φορέα, κλειστά κέντρα στα νησιά του Αιγαίου, αποσυμφόρηση των δομών και αντισταθμιστικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.makeleio.gr