Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

Έρχονται με τρένα, με ταξί, με τα πόδια στον Έβρο – 120.000 στα τουρκικά παράλια έτοιμοι να μπούνε

ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ Μ.Κ.Ο ΕΧΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ !

”Μυρίζει” μπαρούτι η περιοχή στις Καστανιές του Έβρου. Όλη την νύχτα προσπαθούσαν να σπάσουν τα σύνορα για να μπούνε στην Ελλάδα οι παράνομοι μετανάστες. Έμαθαν οτι τους τα δίνουμε όλα δωρεάν και 500 ευρώ κάθε μήνα κι έρχονται απ' ολες τα μέρη της γης εδώ!

Μεγάλο πλήθος έχει συγκεντρωθεί στην τούρκικη πλευρά των συνόρων και με εφόδους προσπαθούν να σπάσουν τα μπλόκα της αστυνομίας που απαντά με δακρυγόνα.


Με πυροβολισμούς τους «σπρώχνουν» οι Τούρκοι στην Ελλάδα, σύμφωνα με μαρτυρίες

Δείτε εικόνα Ζωντανά ΤΩΡΑ από τα επεισόδια στον Έβρο




Αυτή είναι η εικόνα που μετέδωσε ζωντανά τοπική ιστοσελίδα της Αδριανούπολης.

Δεκάδες παράνομοι μετανάστες αποβιβάζονται στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και ενθουσιασμένοι φωνάζουν «Ελλάδα – Ελλάδα»


Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα σύνορα με μαζικά κύματα λαθρομεταναστών να φτάνουν από κάθε γωνιά της Τουρκίας, έχει αποφασιστεί και ανοιγοκλείνει το τελωνείο στις Καστανιές τους Έβρου.


Σύμφωνα με το www.thrakinea.gr, μία από της ομάδες των ατόμων οι οποίες προσπάθησαν να περάσουν παράνομα από τα σύνορα του Έβρου κατάφερε αλλά εντοπίστηκε μέσα στο χωριό των Καστανεών.
Άλλη ομάδα μεταναστών κατάφερε να περάσει τα ελληνικά σύνορα, κατά μήκος του Έβρου από σημεία τα οποία μπόρεσαν να βρουν ανοίγματα, παρά την ισχυρότατη αστυνομική παρουσία.Οι μετανάστες εντοπίστηκαν να περπατούν κατά μήκος του Εθνικού και επαρχιακού δικτύου, προκαλώντας έκπληξη στους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο.
120.000 παράνομοι μετανάστες στα τουρκικά παράλια, έτοιμοι να εισβάλουν στα Ελληνικά νησιά.
Σύμφωνα με την ανταπόκριση της DW, μετανάστες και πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί στην νεκρή ζώνη μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στην Αδριανούπολη. Παρόμοια εικόνα διαμορφώνεται και στο Ντικιλί κοντά στο Αϊβαλί απέναντι από την Μυτιλήνη.
Πλέον τα τουρκικά παράλια και τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα είναι ανεξέλεγκτα μέχρι νεωτέρας. 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλιες για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα.


/hellas-now.com