ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ: ΑΠΟ ΜΚΟ ΣΕ ΜΚΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ …ΠΑΪΑΤ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»!!! (ΦΩΤΟ)

5d23355b20b1d
Σκοπεύει να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους λαθρομετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο.
Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι …Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται
κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ!
4763_DAFNI_MITSOTSAKI_KIRIAKOS_MITSOTAKIS_221220185d2335bae1166
Ως γνωστόν η εξαδέλφη του Κούλη, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι επικεφαλής στην ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα που είναι ανακατεμένη μέχρι τα μπούνια στο λαθρομεταναστευτικό αφού ο ίδιος ο Ουγγροεβραίος διεθνής μεγαλοκερδοσκόπος κινεί με τις οργανώσεις και τα δισεκατομμύρια του τα νήματα για την ισοπέδωση και αλλοίωση των εθνών και των κοινωνιών, όπως η ελληνική. Επίσης η αδελφή του Κούλη, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, δημιούργησε την ΜΚΟ ActionAid στην Ελλάδα έχοντας διατελέσει για χρόνια και μέλος του Δ.Σ. της ActionAid International που διαχειρίζεται τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία συνδέονται κατά κύριο λόγο με τη μετανάστευση από την Αφρική και τα μικρά παιδιά.
t_337x337
84569512_2857202827663065_6353140041132277760_n
Γνωρίζατε όμως ότι έχει φτιάξει ΜΚΟ και η μικρότερη κόρη του Κούλη, η Δάφνη Μητσοτάκη; Ναι και δεν το κρύβουν μάλιστα…

aleksandra_mitsotaki
Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι το τρίτο από τα παιδιά του πρωθυπουργικού ζεύγους. Είναι μόλις 17 ετών και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Κ. Μητσοτάκη καθώς έχει πει σε συνέντευξή του μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του ότι η Δάφνη είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον, καθώς όταν τα αδέλφια της ήταν στην ηλικία της, εκείνος δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική.
177508471
antigoni_lymperaki
Και την Κυριακή των εκλογών του περασμένου Ιουλίου ήταν εκείνη που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε, με τα φλας των φωτογράφων να απαθανατίζουν μπαμπά και κόρη να φτάνουν πιασμένοι χέρι χέρι.
Λίγους μόλις μήνες όμως πριν από τις εκλογές και με σαφές πια ότι η ΝΔ θα τις κέρδιζε, η νεαρά Μητσοτάκη -ακολουθώντας προφανώς την ….οικογενειακή παράδοση- είχε φτιάξει τη δική της ΜΚΟ.
Και πώς το μάθαμε αυτό; Το «διαφήμιζε» η ίδια η οικογένεια Μητσοτάκη όταν αμέσως μετά τις εκλογές τροφοδοτούσε με υλικό τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες με «όσα δεν ξέρετε για τα παιδιά του νέου πρωθυπουργού»:
Η 22χρονη Σοφία πήρε το πτυχίο της από το αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins και δούλευε ήδη στην Goldman & Sachs.
5d2335bae1166
Ο 20χρονος Κωνσταντίνος που αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.
Και η Δάφνη «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας».
Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, που καταγράφεται ως «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός», δηλαδή ΜΚΟ, βρίσκουμε περισσότερες λεπτομέρειες:
«Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Δάφνη και η Μαρίνα ανάμεσα σε διάφορες συζητήσεις, προβληματισμούς και αναζητήσεις συνέλαβαν την ιδέα του Make a Difference. Η ιδέα της ανεξάρτητης αυτής οργάνωσης, γεννήθηκε από την επιθυμία τους να ανταποκριθούν εμπράκτως στις ανάγκες που έχουν συνομίληκά τους παιδιά, στο πνεύμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης απο παιδιά σε παιδιά. Η πρώτη τους στοχευμένη ομάδα ήταν ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων τα οποία κάλεσαν σε φιλικό αγώνα μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών. Τα έσοδα από την πρώτη αυτή εκδήλωση διατέθηκαν για την στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση των ασυνόδευτων παιδιών της οργάνωσης Home Project. Η συνέχεια του έργου της Make a Difference στηρίζεται στην ανταπόκριση του κοινού ακολουθώντας τις σελίδες της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».
191124165702_Μητσοτάκης-ασυνόδευτα-550x309
Τέσσερις μήνες δηλαδή πριν από τις εκλογές και την ώρα που ήδη η ελληνική κοινωνία έβραζε από τις ανεξέλεγκτες διατάσεις του λαθρομεταναστευτικού και της ασύδοτης και επικίνδυνης δράσης των ΜΚΟ με τη ΝΔ να λέει -ως αντιπολίτευση ακόμη- ότι θα τις θέσει υπό έλεγχο, η κόρη του Κ. Μητσοτάκη έστηνε τη δική της ΜΚΟ για τα ασυνόδευτα…
Θέλετε να δούμε και ποια είναι η οργάνωση Home Project με την οποία συνεργάζεται η ΜΚΟ της πρωθυπουργικής θυγατέρας; Είναι μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στο Κολωνάκι, εμφανίζεται ως «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Για τους Ασυνόδευτους Πρόσφυγες» με επικεφαλής την Σοφία Κουβελάκη «Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη». Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «το The HOME Project είναι ένας κοινωφελής οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την παροχή ενός ολιστικού προγράμματος υποστήριξης, προστασίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ένταξης των ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει κανένα ασυνόδευτο παιδί στον δρόμο ή σε κράτηση.
Κουβελακη
US Embassy Campaign Making It Happen Kouvelaki
Το μοντέλο που ακολουθούμε βασίζεται σε τρεις πυλώνες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ξενώνων για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες, τη δημιουργία θέσεων εργασίας για Έλληνες και άτομα από την προσφυγική κοινότητα, καθώς και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της αξιοποίησης κενών ή εγκαταλελειμμένων σπιτιών ανά την Ελλάδα». Το Home Project συνεργάζεται με το American Community School ενώ η Σ. Κουβελάκη έχει πάρει μέρος και σε καμπάνια που είχε οργανώσει η Πρεσβεία των ΗΠΑ υπό τον Τζ. Πάιατ στην Ελλάδα με στόχο «να αναδείξει τα οράματα και τις αξίες που μοιράζονται οι ΗΠΑ και η Ελλάδα».
w01-18531519472210 (1) unnamed (1)
Να θυμίσουμε ότι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον Νοέμβριο είχε ανακοινώσει με βαρύγδουπες δηλώσεις ειδικό σχέδιο «για τα προσφυγόπουλα» τοποθετώντας επικεφαλής το δίδυμο Αγαπηδάκη – Δοξιάδη, προκαλώντας τότε πολλές απορίες για εκείνη την αιφνιδιαστική του κίνηση. Ότι τα «προσφυγόπουλα» είναι κατά κανόνα μια βιτρίνα για να μπαίνουν στη χώρα μας δήθεν ως …ανήλικοι 20ρηδες και 25ρηδες λαθραίοι κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και τζιχαντιστές ισλαμοφασίστες είναι μια μόνο από τις πτυχές του μεγάλου αντεθνικού κόλπου με τις ΜΚΟ…
http://www.makeleio.gr/