Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Ενας νεκρός σε συμπλοκή λάθρο στην Αθήνα.Του έκοψαν τους όρχεις γιατί δεν τους έδινε 3.000 ευρώ για προστασία

Αυτα και τοσα αλλα συμβαίνουν στην Πρωτεύουσα που εχει μετατραπεί σε γκέτο εισβολέων λαθρομεταναστών που οι Ελληνόφωνες Κυβερνήσεις τους κρατάνε στη Χωρα μας…

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών (λαθρομεταναστών) κατέληξε στην ανταλλαγή πυροβολισμών επί της οδού Μενάνδρου χθες 13/02/20 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ από την συμπλοκή υπάρχει ένας νεκρός και δέκα τραυματίες.
Όλα ξεκίνησαν όταν στο σημείο βρέθηκαν δύο ομάδες 15 ατόμων, οι οποίες θέλησαν να πουλήσουν προστασία σε Αφγανό πωλητή λαθραίων τσιγάρων.
Όταν εκείνο αρνήθηκε να πληρώσει την προστασία, κάποιοι από τους δράστες τον πλησίασαν
και τον μαχαίρωσαν δύο φορές στην κοιλιά. Μάλιστα, το μένος τους ήταν τέτοιο που αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στο newsit.gr πως του έκοψαν τους όρχεις. Εκείνος έπεσε στο έδαφος και παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του.



Μάλιστα, οι δύο συμμορίες συνέχισαν να συγκρούονται με καδρόνια και λοστούς κάτι που προκάλεσε τον τραυματισμό δέκα ατόμων.



«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι αν δεν τους δώσει χρήματα θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.
Αυτα και τοσα αλλα συμβαίνουν στην Πρωτεύουσα που εχει μετατραπεί σε γκέτο εισβολέων λαθρομεταναστών που οι Ελληνόφωνες Κυβερνήσεις τους κρατάνε στη Χωρα μας…




 






https://amazonios.net/ενας-νεκρός-σε-συμπλοκή