Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

Κυβερνητική ανακοίνωση: «Έσπασε η άμυνα στον Εβρο αλλά πέρασαν μόνο 66 και δεν είναι από Ιντλίμπ»!

ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

Μία ανακοίνωση η οποία δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης, με την εισβολή των παράνομων μεταναστών που ξεκίνησε χθες, εξέδωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση όταν έσπασαν οι άμυνες στον Εβρο «πέρασαν μόνο 66 άτομα» οι οποίο μάλιστα «συνελήφθησαν» (lol) και οι οποίοι μάλιστα «Δεν προέρχονται από την Ιντλίμπ» λες και ενδιαφέρει κανέναν αν έρχονται από την Ιντλίμπ ή είναι από το Χαλέπι ή την Αφρίν!

Κατ'αρχήν δεν πέρασαν μόνο 66 άτομα. Πέρασαν περίπου 400-500, από τους οποίους «συνελήφθησαν» (αυτό ακριβώς ήθελαν να συλληφθούν) οι 66, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες στρατιωτικές πηγές στο pronews.gr. και φυσικά αυτοί οι 66 δεν πρόκειται να «επαναπροωθηθούν», αλλά θα αφεθούν ελεύθεροι για να ξεκινήσει η διαδικασία ασύλου.

Ο κυβερνητικό εκπρόσωπος τουλάχιστον επιβεβαίωσε την πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το pronews.gr ότι πρόκειται για 4.000-5.000 άτομα που επιχειρούσαν να περάσουν και όχι για 1000 που μετέδιδαν τα φιλοκυβερνητικά δίκτυα.

«Η Ελλάδα δέχτηκε μια οργανωμένη, μαζική, παραμονή απόπειρα παραβίασης των συνόρων και άντεξε», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου,, αλλά μάλλον δεν κατάλαβε ότι αυτή ήταν η πρώτη ημέρα και δεν.. άντεξε και τόσο.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα πάνω από 4.000 ατόμων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό..ksipnistere.com