Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Ο εσωτερικός εχθρός, έκανε απόβαση στα νησιά μας!--ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ !!!!

Του Κώστα Γιαννιώτη


Αυτός ο λαός –στη συντριπτική του πλειοψηφία- βρέθηκε στο μετερίζι και με το όπλο στο χέρι, κάθε φορά που απειλούνταν τα πατρογονικά του εδάφη.

Δε λύγισε ποτέ, ακόμα και τις ώρες που βρέθηκε γονατισμένος και κανένας κατακτητής δε ρίζωσε σ` αυτό το βράχο που τον αποκαλούν Ελλάδα.


Πολλές οι πληγές, από τους αμέτρητους που πέρασαν πάνω από το σώμα αυτού του λαού, που κάθε φορά τις έκλεινε γλείφοντάς τες, σαν τ`αγρίμι!

Τις πιο βαθιές όμως πληγές τις άφηναν, κάθε φορά, όλοι αυτοί που μιλούσαν ελληνικά αλλά υπηρετούσαν αφεντικά - κατακτητές.

Δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες κάθε είδους, που ενδημούσαν και ενδημούν σ` αυτόν τον τόπο, άλλοι με κουκούλες, άλλοι με κολάρα και γραβάτες, άλλοι με στολές κι εθνόσημα και αρκετοί αδιάφοροι και καιροσκόποι!

Κι αν δεν μπόρεσε να στεριώσει καμιά μπότα σ` αυτό το χώμα, ήταν γιατί αυτός ο παρεξηγημένος λαός, δεν είχε ποτέ τίποτε περισσότερο από πεζούλες και καλύβια, σαν παρακαταθήκη από τους πατεράδες του.

Αυτά υπερασπιζόταν για να τα παραδώσει στα παιδιά του.

Και τα υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια!

Αν του τα πάρεις, αν τον απογυμνώσεις, αν τον εγκαταλείψεις στην ανέχεια και την ερημιά, αν τον καταδικάσεις στην απελπισία, για πιο πράγμα θα παλέψει;

Κι ο Ερντογάν το ξέρει αυτό πολύ καλά και παλεύει, χρόνια τώρα, να απελπίσει αυτό το λαό με το όπλο των εισροών μεταναστών.

Για άλλη μια φορά τα κολάρα, οι γραβάτες και οι κουκούλες έπιασαν δουλειά, παίζοντας το ρόλο της εμπροσθοφυλακής του Ερντογάν!

Άρχισαν να ρίχνουν πρώτοι στο ψαχνό για να οδηγήσουν τις κοινωνίες των νησιών στην αποδοχή της μοίρας που του επιφυλάσσουν: τον ανδραποδισμό και την παραίτηση!!

Είναι ο εσωτερικός εχθρός! Πιο ύπουλος και πιο αποτελεσματικός από τον εισβολέα!

Καταπατώντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, επιτάσσει περιουσίες και αποβιβάζει –ξημερώματα και εν είδη εισβολής- διμοιρίες πραιτοριανών (ΜΑΤ) στα νησιά για να καταστείλει τις αντιδράσεις των νησιωτών.

Δεν απομένει παρά να αφοπλίσει και τους εθνοφύλακες, και να απαγκιστρώσει από τα ακριτικά νησιά μας τις ετοιμοπόλεμες στρατιωτικές μονάδες που διαθέτει η χώρα μας.

Έτσι για να ολοκληρωθεί το σπάσιμο της κερκόπορτας και να διευκολυνθούν οι στόχοι του Ερντογάν!

Σε τελευταία ανάλυση ας προσκαλέσουν και το Σουλτάνο να μοιράσουν το Αιγαίο, κι ας τον υποδεχτούν γλείφοντάς του τα παπούτσια! Θα γίνουν πιο αρεστοί στα αφεντικά τους.

Γιατί αυτοί είναι οι στόχοι της ΕΕ και του ΝΑΤΟ κι αυτούς υπηρετεί το πολιτικό προσωπικό αυτού του τόπου!

Φαίνεται πως... το ‘’πανηγύρι’’ τώρα ξεκινά!

Ας ετοιμαστεί ο καθένας για το ρόλο του και τη θέση που θα πάρει!

Πηγή: dromosanoixtos.gr



Κώστας Γιαννιώτης: Σχετικά με τον συντάκτη


http://sioualtec.blogspot.com