Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ… ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ....
Μπορεί οι εταίρες δημοσκοπήσεων και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να εμφανίζουν τον Κούλη ως… δημοφιλέστατο, αλλά οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι του τον κράζουν ανηλεώς, απ’ όπου μπορούν!
Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια στο «Πρώτο Θέμα», για την ανάρτηση σχετικά με τα… σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης που οργανώνουν οι Κούληδες για τους λαθρομετανάστες, για να έχουν τα προσόντα να παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων:

«ΑΙΣΧΟΣ …αν τα κανει αυτα η ΝΔ τοτε ερχεται το τελος μας… ΑΝΤΙΟ».
«Για να τους μάθεις τα στοιχειώδη (και όχι σεμινάρια που προαπαιτούν να υπάρχει το υπόβαθρο γνώσεων), πρέπει πρώτα από όλα να μάθουν ελληνικά αγαπητοί φωστήρες ΝΔκράτες. Εκτός και αν τα σεμινάρια θα διδάσκονται στην αραβική! Ρε πού μπλέξαμε! Κάθε μέρα και μια έκπληξη…».
Ποιες επιστροφες; ολους εδω θα τους κρατησουν να παρουν τις δουλειες των ντοπιων. Ποση ειναι η ανεργια ειπαμε στους νεους;».
«Ο Σαμαράς μας έφερε τους Αλβανούς, ο Κούλης τους Πακιστανούς».
«Εσύ μαλάκα Έλληνα κατσε ανεργος ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΟΥΛΗ»
«Αφήνουν τους Έλληνες στην τύχη τους και βοηθάνε τους μουσουλμάνους λαθροεισβολεις με όλους τους τρόπους. Παλιάνθρωποι…».
«Αίτηση φιλοξενίας στο σπίτι τους για όσους γουστάρουν «μετανάστες» και επιδότηση απο τον Κούλη με τσάμπα φως , νερό , τηλέφωνο , πετρέλαιο. Ήθελα να ήξερα ποιός θα το κάνει…».
«Να πάρουν οι νεοδημοκράτες τους μετανάστες στα σπίτια τους».
«Η κ. Μαρέβα μας να γίνει διευθύντρια της Σχολής. Αυτή ξέρει από επιχειρηματικότητα».
«Δεν είναι υποχρεωμένοι οι μετανάστες να πάνε σε κανένα σεμινάριο και να μάθουν να δουλεύουν. ΑΥΞΗΣΗ των επιδομάτων από τα 400 στα 1000 ευρώ για κάθε έναν και από τα 90 στα 500 ευρώ για κάθε παιδί εδώ και τώρα. Κυριάκο μια που συνεχίζεις το Αλλαχάρεστο έργο του προκατόχου σου Αλέξη καν’ το».
«Σε λίγο θα τους κανουν και σεμινάρια πως να καμακωνουν σύμφωνα με τον δυτικό τρόπο ζωής. Οπως στη Γερμανία. Τι ζούμε ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!».
«Γιατί “μόνο” στην Ελλάδα αυτά; Γιατί; Σε καμία, ΚΑΜΙΑ σοβαρή χώρα θα κάνανε ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ σε λαθραίους και παράνομους εισβολείς. Τι «μπουρδελο» κατάντησε η κούνια του πολιτισμού. Κουλη προδότη, χειρότερος από τον Εφιάλτη Πινόκιο τελικά».
«Για όσους δεν γνωρίζετε… Έχουν εγκαταστήσει κάτι τέτοιους στην γειτονιά μου, και κάθε Κυριακή που βαράει η καμπάνα από τις εκκλησίες, βάζουν τέρμα αμανεδες και οι χοντρές βγαίνουν και διαμαρτύρονται ότι οι καμπάνες τους προκαλούν γιατί θίγονται θρησκευτικά! Μπραβο Κυριάκο! Εμπρός στα χνάρια του Σύριζα, γιπουπιιι! Να καταλάβει ο ψηφοφλωρος γελαδοελ πως είστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ»!
Δεν ήθελε να φέρουν πρόσφυγες στην Αθήνα. Eίσαι φασίστας xρυσαυγίτης! Μόvo εσείς δεν τους θέλετε, Ο Kασιδιάρης πρoxτές στο δημoτικό συμβούλιο απαιτούσε από τον δήμαρxo να μην φέρει μεταvάστες στην Aθήνα! Ο Kωστάκης δήμαρxoς όμως, τον έβαλε στην θέση του λέγοντάς του ότι οι μεταvάστες θα έρθουν κι όλες οι δημoκρατικές δυvάμεις ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ και ΚΚΕ τον χειροκρoτούσαν!!! Λοιπόν βάλτε το καλά στο μυαλό σας… Η Eλλάδα είναι δημoκρατική χώρα και όχι φασιστική!!! Οι μεταvάστες ήρθαν και θα μείvoυν!!!
«Είναι λάθρο κ θα λέγονται λάθρο είτε σ’ αρεσει είτε όχι, επίσης να μην χρειαστεί ανθελληνες να έχεις την τύχη που είχε κ η μικρή Μυρτώ που βιάστηκε από τον λαθροουγκ πακιστανικό ουγκανο»
«Έφυγε ο Καμινης ήρθε ο Μπακογιαννης. Όποιος θα δείτε ότι θα βγει ακόμα μεγαλύτερο παλτό από τον λαθροκαμινη και τους μπολσεβίκους. Όχι που πιστέψατε εσείς πως υπάρχει Δεξιά στην Ελλάδα…».
«Ζήτω ο γαλάζιος πρωθυπουργός μας. Ζήτω οι γαλάζιοι περιφερειάρχες μας. Ζήτω οι γαλάζιοι δήμαρχοι μας».
«Όπως ο Τόσκας έλεγε ότι θα έκανε προσλήψεις γύφτων στην αστυνομία για να μειωθεί η εγκληματικότητα ο διάδοχός του θα επιμορφώνει λαθρομετανάστες. Μόνο οι πισινοί που κάθονται στις καρέκλες άλλαξαν».
«Όπως πάντα αποτελεσματική η ΝΔ με τις αποφάσεις που της ορίζουν άλλοι. Εσυ έλληνα ψηφίζεις κόμματα που στηρίζουν τις ανάγκες άλλων. Είπαμε πάσχουμε ολικώς και γενικώς».
«ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!».
«Πιο αριστερός και από τον Τσίπρα μας βγήκε, σε 6 μήνες θα έχει πέσει η κυβέρνηση του. Μας τάισε σανό και αυτός και το μασήσαμε σαν καλά πρόβατα».
Έχεις δίκαιο, την πατήσαμε και εμείς και τα παιδιά μας και η Ελλάδα μας! Εύχομαι να ξεκουμπιστεί γρήγορα! Ψήφο από εμάς δεν ξαναβλέπει!».
«Ποιος θα τους ρίξει; Αφού όλα τα κόμματα στη βουλή τους θέλουν τους λαθρομετανάστες ή θα φοβηθούν εμάς τους πολίτες επειδή κάνουμε σχόλια αρνητικά. Δε βλέπεις με τι ύφος παγονιού μιλούν οι υπουργοί και οι βουλευτές του;».
«ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ!! ΚΑΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!! ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΠΛΕΙΟΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!
«Σεμινάρια… «Οι ωφελούμενοι ανήκουν στην πληθυσμιακή κατηγορία των ανέργων προσφύγων και μεταναστών” λέει η πρόσκληση. Δηλαδή; Υπάρχει κάποιος ανάμεσα σε όλους αυτούς που έρχονται εδώ, ο οποίος ΔΕΝ είναι άνεργος; έρχεται δηλαδή εδώ κάποιος ο οποίος είναι «εργαζόμενος», οπότε και δεν θα χρειαστεί αυτός σεμινάρια; Δεν είναι στραβός ο γιαλός! Εμείς αρμενίζουμε στραβά! Η πρόσκληση επομένως αφορά όλους όσους έρχονται εδώ. Όλοι άνεργοι είναι. Και, δηλαδή, για να καταλάβω. Ο τύπος από τον Νίγηρα, ο οποίος ήρθε μέσω Τουρκίας με τσάμπα σχεδόν τουριστική βίζα, και βρήκε εδώ τον μήνα που τρέφει τους 11, θα μάθει… τι ακριβώς; επιχειρηματικότητα; δηλαδή; τι; πώς να στήσει μια επιχείρηση; και μετά; θα προσληφθεί πού; και τι ακριβώς θα κάνει; Και θα προτιμήσει να προσληφθεί κάπου και να ξυπνάει κάθε πρωί για να χτυπάει κάρτα, από το να λιάζεται αραχτός στην Ομόνοια και όπου αλλού, έχοντας τσάμπα όλα όσα θα του δίνει η πλούσια Ελλάς; σπίτι με ψύξη και θέρμανση, φαγητό, δωρεάν περίθαλψη, σχολείο στα παιδιά του, επιδόματα, φαγητά, … Παιδιά, κάτι λάθος κάνετε! Για ξανασκεφτείτε το, διότι… δεν βλέπω να βγάζετε τετραετία!».
«Προφανώς μαζί με όλα τα άλλα θα τους δώσουν και κεφάλαιο για να γίνουν επιχειρηματίας, μην πάνε χαμένες και οι σπουδές… Ποιά τερατραετία; ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ! Το λέω εγώ που σκίστηκα για να βγουν…».
«Αιωνία της η μνήμη της Ελλάδας, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε».
«Είναι τόσο όμορφο αυτό που κάνει η ΝΔ που μετάνιωσα που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριζα τη Τασία. Τώρα με νέα δημοκρατία οι μετανάστες έχουν μέλλον και δεν θα ξαναδούμε άλλη Μόρια. Όλοι θα ζουν αξιοπρεπώς θα εργάζονται και θα μένουν σε σπίτια που θα του παραχωρήσει το κράτος. Οι μετανάστες θα έχουν τόσες παροχές που είχαν οι πολίτες στα κομμουνιστικά κράτη. Τσάμπα φαγητό εκπαίδευση, στέγαση περίθαλψη και εργασία. Μπράβο Κυριάκο. Ξεπέρασες και τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανθρωπισμό, και προωθείς το κοινωνικό σοσιαλιστικό κράτος για όλους τους μετανάστες. Αν τους βρει και γυναίκες ο Κυριάκος θα είναι σαν να ζουν στον παράδεισο. Δεξιοί φασίστες στον καλό σας».
«Γελάγαμε με τους επενδυτές του μάρδα μέχρι που ήρθε ο τιτανοτεράστιος κούλης με τους start upers και τα γέλια μας βγήκαν ξινά».
«Η κοινωνία στηρίζει τον Κυριάκο και καλωσορίζει τους μετανάστες.
Σε αντίθεση με τον Τσίπρα, ο Κυριακος πηρε ήδη μέτρα: Θα προσληφθούν στους δήμους 16.000 μετανάστες άμεσα, 44.000 οικογένειες θα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές και οι περισσότεροι θα βγάζουν αδεια παραμονης σε τρεις μήνες. Ο Τσιπρας απλά τους στοίβαζε σε απάνθρωπα χοτ σποτ στα νησιά
«Κουλη δώσε πόνο στους αφελείς που σε ψηφισαν. Θα παρακαλανε να γυρίσει ο Τσιπρας!».
«Επί Τσίπρα, οι πανηλίθιοι νεοέλληνες νεοδημοκράτες έλεγαν» Ο Τσίπρας έπνιξε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες επειδή είναι αριστερός εθνομηδενιστής». Τώρα, μουτζώνουν τον εαυτό τους, γιατί νόμιζαν ότι ο «δεξιός φιλελευθερισμός» αποκλείει τον «εθνομηδενισμό» και τα «ανοικτά σύνορα». Αμ ΔΕ! Προφανώς δεν έχουν ακούσει για τον «νεο-συντηρητισμό», την κυρίαρχη ιδεολογία των Republicans που τόσο λατρεύουν οι Μπουμπουκοβορίδηδες…».
«Δεν φαντάζεστε τι αγώνα έκανα για να φέρουμε τον Μητσοτάκη στην εξουσία. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; Για να τον ακούμε οτι θα βάλει 50.000 (για αρχή!!!) σε πληρωμένα διαμερίσματα δίπλα μας, θα τους δίνει και μηνιάτικο για να κάθονται και θα κάνουν και σεμινάρια για να κατσικωθούν εδώ και να αποκτήσουμε σοβαρό μουσουλμανικό στοιχείο και στο Ελλάντα…. ΟΥΣΤ!!! ΑΛΛΟΣ!!!».
«Όσοι κάνατε αγώνα για να έρθει ο Μητσοτάκης δε σας κίνησε την περιέργεια ότι για τη λαθρομεταναστευση προεκλογικά υπήρχε απολα τα στελέχη της ΝΔ ομερτα; δεν έλεγε κανείς κουβέντα ούτε και ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι. Καμμια εντύπωση δε σας έκανε αυτό; Πόσες φορές πρέπει να σας κοροϊδέψουν οι ίδιοι και οι ίδιοι για να πάρετε χαμπάρι; Πλερω τώρα για τη στέγαση κ τις ανάγκες 50000 λαθρομεταναστων και άλλων τόσων που θα έρθουν τώρα που βλέπουν ότι η νδ είναι συμπαράστατης της αντικατάστασης μας με αυτους».
«ΜΚΟ από Σόρος. Μπράβο στη ΝΔ και στον Κούλη
Συγχαρητήρια. Κλαίω από συγκίνηση και από τα γέλια. Τέτοια σεμινάρια ούτε στη Google . Μάλλον γίναμε η Δανία του νότου όπως είχε πει ο γαπ ότι θα γίνουμε. Ακόμα όμως και στη Δανία για να μπορεί κάποιος μετανάστης να γίνει δεκτός θα πρέπει να είναι ειδικευμένος. Ανειδίκευτους και αγράμματους οι Δανοί δεν δέχονται. Όμως στην Ελλάδα οι μετανάστες θα μορφωθούν και θα γίνουν τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Τρέμε Forbes γιατί σε λίγο καιρό, το αργότερο μέχρι το τέλος της τετραετίας του Κούλη, τις πρώτες θέσεις των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη θα τις καταλάβουν μετανάστες από την Ελλάδα».
«Θα σας κλέβουν και θα σας πουλάνε ναρκωτικά πιστοποιημένοι επίσημα από το κράτος. Για επαναπροωθήσεις φυσικά ούτε λόγος. Θέλουν να τους «εντάξουν» με το ζόρι αυτούς και όσους άλλους έρθουν. Ετοιμαστείτε για σχολεία με 4-5 ελληνόπουλα και 20 αλλοδαπά ανά τάξη».
«Προδότες της πατρίδας μας, νεοδημοκράτες».
Πόσο μοντέρνος είναι ο κ. Κυριάκος μας και η κ. Μαρέβα μας!».
«Την πατήσαμε. Έφυγαν οι ροζ παγκοσμιοποιητές και ήρθαν οι μπλε. Υποκατάσταση πληθυσμού ανεξαρτήτως ποιός εκλέγεται. Όλοι στο κόλπο. Λες και δεν έχουμε αρκετούς Έλληνες ανέργους να τους φτιάξουμε δουλειές ή αστέγους να τους δώσουμε σπίτι κι ελπίδα. Ζητείται εθνοσωτήρας».
«Φιλε την ξανά πατήσαμε θες να πεις! Γιατί όταν ένας ολόκληρος λαός, ψηφίζει ξανά, ανθρώπους που τον έχουν γδάρει έχοντας κυβερνήσει ξανά, τότε λέγεται ηλιθιότητα!!! Ψήφισαν ΝΔ στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες νομίζοντας ότι θα τιμωρήσουν τον Αλέξη Τσίπρα,ο οποίος την δουλειά για την οποία τον έβαλαν την έκανε και τέλος…. Όταν όμως ξέρεις ότι ένα κόμμα όπως η ΝΔ που έχει τεράστια ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας μαζί με το ΠΑΣΟΚ, πας και το ψηφίζεις ξανά να σε…»σώσει» τότε αυτό λέγεται αυτοκτονία!!! Συνεπώς δεν φταίει καμία ΝΔ, κανένας ΣΥΡΙΖΑ για την κατάντια που βλέπουμε… Φταίμε εμείς οι Έλληνες, που θα ντρέπονται οι πρόγονοι μας για όλους μας!!! Ας κάνουμε επιτέλους και οι ψηφοφόροι την αυτοκριτική μας… Για την πατρίδα μας όμως, φοβάμαι ότι είναι πλέον αργά…».
«Βλέπω βγήκαν οι ακροδεξιοί για σχόλια. Ακούστε, η Ελλάδα έχει δημογραφικό πρόβλημα. Η κυβέρνηση με υπευθυνότητα το αντιμετωπίζει αφού ταυτόχρονα κάνει και το καθήκον της στον ΟΗΕ. Όσο για τα προγράμματα αυτά είναι καλύτερο να μην ξέρουν τίποτα και να είναι μετά άνεργοι και να γίνουν κλέφτες; Ή είναι καλύτερο να μην ξέρουν τίποτα και να δουλεύουν μόνο στις Μανωλάδες μαζεύοντας φράουλες σε άθλιες συνθήκες για ένα κομμάτι ψωμί; Είναι αυτή η εικόνα μιας σύγχρονης πολυπολιτισμικής Ελλάδας που ονειρεύεστε; Αν ναι είστε απόβλητα της ιστορίας. Ο λαός εξέλεξε κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα, χωρίς ρατσισμό και ξενοφοβία».
«Τι Μουζάλας Τι Τασία ΤΙ Βίτσας Δεν είναι τίποτα μπρός στο όνειρο της πλήρους λαθροαφομοίωσης που ανέκαθεν ήθελε ο Κούλης! Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε».
«Αυτοί είναι χειρότεροι από τους συριζαίους. Ρε τι να μορφώσετε; Τα ζώα; Αυτοί είναι τεμπελόσκυλα!».
«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, μας καταστρέφει ο κυριάκος σου».
«Κούλη δεν θέλατε??? Φάτε τώρα λαθρομετανάστες στη ζωή σας κ ποιος καλεί τις ΜΚΟ ο Άδωνης ετσιιιιιιιι ……ΝΔ πατριωτικό κόμμα αχαχαχαχα».
«ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΑΛΛΟΣ!!!!».
«Ο τσίπρας στις εκλογές έκανε προεκλογική εκστρατεία στους τσαντιρομαχαλάδες, ο μητσοτάκης θα κάνει σε hotspot, τζαμιά και ξενοδοχεία. Κάθε νέα είδηση είναι ακόμα πιο εξοργιστική από την προηγούμενη».
«Ο ορισμός του προδότη έχει Συνώνυμο…
Ο Μητσοτάκης το καμάρι της αριστεράς των ΜΚΟ ήρθε για να σώσει τους λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες όπως θα ήθελε να τους ονομάζουν. Η Αμερική τους κλείνει την πόρτα η Ε.Ε κλείνει τα σύνορα και εμείς τους κάνουμε Έλληνες και μορφωμένους για να σώσουμε την δύση».
«Βρε ήταν κρυφοζυριζαιοι… και δε το έδειχναν….(ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΥΡΙΆΚΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ….)
«Είναι πλέον φανερό ότι η ΝΔ και προσωπικά ο Κυριάκος – και οι συν αυτώ – μας δούλεψαν χονδροειδώς προεκλογικά όσον αφορά αυτό το μέγιστο θέμα επιβίωσης της χώρας, δηλ. το λαθρομετανατευτικό. Θα το βρει μπροστά του, εννοείται. Δεν θα τον σώσουν ο Μαυρωτάς ή ο Τσιόδρας από την χλεύη και την οργή του μεγάλου όγκου των Ελλήνων νοικοκυραίων που του χάρισαν την αυτοδυναμία τον περασμένο Ιούλιο, ακριβώς για να εφαρμοστεί το κλείσιμο των Συνόρων και των μκο».
«Αφού λοιπόν αποφάσισαν να είναι κυβέρνηση λαθρομεταναστών τους παχυλούς μισθούς του χρυσοχοΐδη, του μητσοτάκη και όλης της παλιοπαρέας να τους πληρώνουν πλέον οι λαθρομετανάστες».
«Τώρα εξηγείται γιατί ήθελε αυτοδυναμία ο Κούλης…».
«Δίνουν σπίτια, επιδόματα, δωρεάν σεμινάρια, περίθαλψη, παιδεία… Για τους Έλληνες που περνάνε τόσα χρόνια κρίση, υπερφορολογούνται, έχουν τόση ανεργία τίποτα! Ας φύγουν οι Έλληνες στο εξωτερικό και ας έρθουν εδώ όλης της γης οι μουσουλμάνοι «κατατρεγμένοι». Κανονική αντικατάσταση πληθυσμού».
«ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ,ΧΑΡΤΙΚΑ,ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ».
«Και βαζελίνη να πάρετε».
«Ρε Μητσοτακουλα τι διαφορα εχεις ρε απο τους φουστηδες τους τσιρυζαιους?Αν ξαναδεις ψηφο να μας δεις … Στα ισλαμια θα πανε οι φοροι μας?».
«Μπλε ΣΥΡΙΖΑ; Βρε, αυτοί είναι πιο προχώ από τον Αλέξη».
«Ὅτι ὁ ἀγρότης τοῦ Ἀφγανιστὰν θὰ μετατραπεῖ σὲ marketeer ἐνῶ εἶναι πίσω τουλάχιστον στὴν λίθινη ἐποχή, μὲ ξεπερνάει. Μεγάλη μπίζνα πάλι γιὰ ἐκπαιδευτές, ἡ δὲ ΝΔ τοῦ Κούλη ἀποδεικνύεται αὐτὸ ποὺ λίγοι ἀντιλαμβανόμασταν: ἕνας μπλὲ ΣΥΡΙΖΑ».
«Μπραβο κουλη αυτο θελουμε… ETΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΟΜΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΚΟ ΚΑΙ ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ….ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΧΗΓΕ ΦΕΡΕ ΠΡΑΓΜΑ!!!».
«Τζάμπα σπίτια, τζάμπα ρεύμα,τζάμπα νερό,τζάμπα ιατρική περίθαλψη,τζάμπα ΜΜΜ,400αρι επίδομα το κεφάλι,τώρα και έτοιμη δουλειά..Ετοιμαστείτε για μεγάλο μπαμ!!!!!! Όλη η Αφροασια (μιλάμε για πολλά εκατομμυρια) θα καταφθάσει οσωνουπω στο Ελλαδισταν!!!!!ΟΡΣΕ Κούλη!!!!!».
«Ο Κουλης έκανε Σύριζα τη ΝΔ και την Ελλάδα Αφγανιστάν!».
«Πιο Τσίπρας και από τον ίδιο τον Τσίπρα. Αν σε ξαναψηφίσω να με Χ*σεις».
«Χρειαζονται φθηνα εργατικα χερια για τους φιλους του κουλη που θα κανουν business στην ελλαδα !! ο μητσοτακης ψηφιστηκε για μερικα θεματα που ο συριζα ηταν ανικανος να τα κανει , αν δεν τα κανει τοτε αλλη φορα ψηφο δεν παιρνει!!!».
«Για όσους περίμεναν ο κουλης να ήταν καλύτερος από τους αριστερούς…».
«Πιο επικίνδυνοι και από όσο φοβόμασταν
Οι Συριζαίοι ήθελαν να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με Πακιστανούς, Σομαλούς, Αφγανούς αλλά ήταν ανίκανοι και αναποτελεσματικοί. Η ΝΔ και θέλει και μπορεί!».
«Ήρθε ο Μητσοτάκης και θα φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα…..θα είναι μόνος του με τις επενδύσεις και τους προσφυγές ποιός να ήξερε τί μάς περίμενε από τον Μητσοτάκη».
«Γειά σου ρε Κούλη με τα.. προγράμματα στέγασης στα ξενοδοχεία κ… κατάρτισης! Εσύ που θα τους.. έστελνες, αντίθετα τους… πολλαπλασίασες! Μας πρόκοψες! Να την.. κάνει η νεολαία που απέμεινε στη χώρα έτσι? Ευχαριστούμε!».
ethnikismos.net