Τρίτη, Φεβρουαρίου 18

Μπάχαλο και ταλαιπωρία! Άφησαν τον κόσμο να περιμένει στους σταθμούς και μετά ανακοίνωσαν απεργία σε προαστιακό και τρένα!

Ακίνητα όλα! Χειρόφρενο στα ΜΜΜ
Αλλιώς τα ξέραμε, αλλιώς… ξημέρωσε! Και ξαφνικά, απεργία και σε Προαστιακό και τρένα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ανακοινώσει το μεσημέρι της Δευτέρας ότι σήμερα (18.02.2020), στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας για το ασφαλιστικό, Προαστιακός και τρένα θα κινηθούν κανονικά.

Όμως αιφνιδιαστικά, τα πράγματα άλλαξαν πριν καλά καλά ξημερώσει.


Περίπου στις 06:30 το πρωί, αναγνώστης του newsit.gr ενημέρωσε ότι ούτε ο Προαστιακός λειτουργούσε γιατί απεργούν οι σταθμάρχες. Όπως τόνισε, οι σταθμοί είναι ανοιχτοί αλλά κανείς δεν είχε ενημερώσει τον κόσμο. Η συγκεκριμένη γυναίκα περίμενε στο σταθμό της Κάντζας και αφού, η ίδια και πολλοί άλλοι, περίμεναν να περάσει ο συρμός, χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά για να ενημερώσει κάποιος.

Click4more Ακίνητα όλα! Χειρόφρενο στα Μέσα Μεταφοράς – Αλλαγές και στα δρομολόγια των πλοίων, υπολειτουργεί το Δημόσιο

Σχεδόν την ίδια στιγμή, στις 06:30 το πρωί και ενώ εκατοντάδες κόσμου που ήξερε εδώ και μέρες ότι τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς δεν θα κινηθούν και άρα ο προαστιακός ήταν η μόνη τους ελπίδα, είχε ξεκινήσει για τους προορισμούς του, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε… απεργία!

Η εταιρία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αιφνιδιαστική και απροειδοποίητη απεργία του προσωπικού του ΟΣΕ», εξαιτίας της οποίας «δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».
https://www.newsit.gr/