Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14

Ποια είναι η μία και μοναδική βιταμίνη που χρειάζεσαι για το πρόσωπό σου


Η βιταμίνη που χρειάζεσαι για το πρόσωπό σου είναι μια και μοναδική και “υπόσχεται” να μεταμορφώσει το πρόσωπό σου! Ποια είναι αυτή η θαυματουργή βιταμίνη και πώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις;

Η βιταμίνη που χρειάζεται το πρόσωπό σου είναι η βιταμίνη C, η οποία υπόσχεται να αλλάξει την υφή, την εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας σου!
Η βιταμίνη C είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει τον χρωματισμό. Παράλληλα, μειώνει αισθητά τα σημάδια απ’ την ακμή. Σου είπαμε πως είναι θαυματουργό!
Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης C;
Η βιταμίνη C είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτική και προστατεύει το δέρμα σου απ’τις “βρωμιές” του περιβάλλοντος ενώ καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων.
Η βιταμίνη αυτή εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα και δρα για να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες που είναι τοξικές για τα κύτταρα του δέρματος. Παράλληλα, προωθεί τη νέα σύνθεση κολλαγόνου. Και τα αποτελέσματα είναι ορατά! Το δέρμα έχει βελτιωμένη υφή, είναι απαλό και οι ρυτίδες εξαφανίζονται μέρα με τη μέρα! Παράλληλα, σύμφωνα με την Dr. Saira η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες και μπορεί να βοηθήσει αυτούς που έχουν ακμή.
Ποιος μπορεί να χρησιμοποιεί τη βιταμίνη C;
Η ιδανική ηλικία, σύμφωνα με την Dr. Saira για να εφαρμόζεις τη βιταμίνη C είναι στη δεκαετία των 20 αλλά μπορεί να βοηθήσει όλες τις ηλικίες. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις το πρωί αφού έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου.
Πόση ποσότητα βιταμίνης C μπορείς να χρησιμοποιείς;
Αυτό εξαρτάται απ΄τον τύπο του δέρματός σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς το 5% γύρω απ’ την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το 10% για ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Το 15% για όλους τους τύπους δέρματος. Το 20% μπορούν να το χρησιμοποιούν κυρίως οι άνδρες.
Τώρα γνωρίζεις ποια είναι η βιταμίνη που χρειάζεσαι για το πρόσωπό σου και επέλεξε τα προϊόντα ομορφιάς με βιταμίνη C!
 .baby.gr/