Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Βουβός θρήνος


Βουβός θρήνος
Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας
Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου συρρέει στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.


Η σορός του Κώστα Βουτσά έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00 μέχρι τις 19:30.
Η εξόδιος ακολουθία του σπουδαίου καλλιτέχνη θα τελεστεί αύριο Παρασκευή στις 11:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ θα ακολουθήσει ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Την παραχώρηση τιμής ένεκεν τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό αποφάσισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Νικολέτα και Θεοδώρα Βουτσά
Νικολέτα και Θεοδώρα Βουτσά





Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Ήταν ο άνθρωπος που έδωσε χρώμα στο γκρίζο της ζωής και της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Τον ασπρόμαυρο τον έκανε έγχρωμο πριν το πετύχει η τεχνολογία. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι αθάνατοι. Είναι εδώ, είναι μαζί μας, δεν φεύγουν ποτέ στην ουσία».



Σίλας Σεραφείμ
Σίλας Σεραφείμ
Δημήτρης Τζουμάκης
Δημήτρης Τζουμάκης






Δείτε το βίντεο: