Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24

Το σχέδιο Γενοκτονίας του Ελληνα στο τελευταίο στάδιο

To σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνα συνεχίζεται…..Πρωτα τα Μνημόνια…ο Οικονομικός Πόλεμος για να εξαθλιώσει τους Ελληνες.Το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων…εφερε τον Ελληνα στην φτώχεια και την ανοχή…Για να τον αποτελειώσουν εριξαν την ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΗ πολιτική τους….Οι πιο βαριες φορολογίες και χαράτσια για να ζεματίσουν τις τσέπες των πολιτών και βεβαια φόροι που σκόπιμα εγιναν πάνω από την φοροδοτική τους  ικανότητα..για να μην μπορεί να αντιδράσει και να κάμψει την οποια αμυνα…
σε αυτο ο πόλεμο εβαλαν και τα Βοθροκάναλα που κατευθύνουν μαζι με ολους τους υποτακτικούς δημοσιοκάφρους για να περνανε τα μηνυματα που θελουν.Π.χ οτι δεν υπήρχε αλλη λυση απο τα μνημονια…Οτι πρεπει να βαλει πλάτη ο πολίτης…
Στη συνέχεια εβαλαν το σχεδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και Παραχώρηση της τεράστιας περιουσίας της Χωρας και του Ορυκτού πλούτου…Αρχισε ο Εποικισμός και η Εισβολή Λαθρομεταναστων ακομη και απο Χωρες που δεν εχουν πόλεμο…Κατελαβαν τα νησια του Αιγαίου και εστησαν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και με το προσχημα ιτι ειναι περισσότεροι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ απο τους ντόπιους προχωρούν στο σχεδιο Εποικισμου στην ενδοχώρα..
Για να καταφέρουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Εθνους τους προσφέρουν ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ 550 ευρω για τον καθένα και 2.500 ευρω το μηνα για καθε λαθρομεταναστόπουλο…Για τα παιδια των ελλήνων 60 ευρω το μηνα!!! Δηλαδη μια οικογενεια λαθρομεταναστών εισπράτει 10 με 15.000 ευρω το μηνα και τρεχουν απο ολες τις Χωρες γιατι μαζι με αυτα τους Δινουν ΣΠΙΤΙΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΡΕΥΜΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΝΕΡΟ ,ΤΖΑΜΠΑ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΖΑΜΠΑ  και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!!



Και εσυ Ελληνα δινεις το ΑΙΜΑ ΣΟΥ με ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!!



Ολα αυτα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ και ο ΕΛΛΗΝΑΣ εξοντώνεται καθημερινά και αντικαθίσταται γιατι με τα τρελα λεφτα που δινουν στους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ οι Μουσουλμανες γεννοβολάνε σαν κουνέλες…
Τωρα το σχεδιο ειναι να ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. Παραλληλα δεν ανακήρυξαν ΑΟΖ οι Ελληνοφωνες Κυβερνησεις ,πουλησαν το Ονομα της Μακεδονιας και τωρα παραχωρουν Θαλάσσια οικοπεδα με τεραστιο Ορυκτό πλούτο στη Τουρκία…με την οποια θα στήσουν και Πολεμικες συγκρούσεις για δωσουν περισσότερα εκτελώντας παντα εντολές  Ξένων Κέντρων.
Ετσι θα αντικαταστήσουν τον ελληνα με Μουσουλμάνους και ετσι οπως θα αυξάνονται θα βγαζουν κυβερνήσεις δικες τους σε λιγα χρονια .Για το μεσο διαστημα θα χρησιμοποιήσουν τους εισβολείς ως στρατό για να επιβαλλουν τα σχέδια τους εσωτερικά στη Χωρα.
Οταν ξυπνήσουν οι περισσότεροι Ελληνες θα είναι αργά..Οι Ελληνόφωνες κυβερνήσεις δια της βιας μπάζουν ολη αυτη την Αραβίλα και το πολιτισμό τους σε ενα θρησκευόμενο λαό…Τον πολιτισμό αυτων που κοβουν κεφάλια απίστων, που λιθοβολουν μεχρι θανατου τις γυναίκες τους ,που βιάζουν παιδάκια ως εθιμο ,που παντρεύονται εξαχρονες και τις γκαστρώνουν και που εχουν τις γυναίκες για σκλάβες…
Και οι Δημοσιοκάφροι σου λένε τι να κανουν να βουλιάξουν τις βάρκες οταν ερχονται ?Θέλετε πόλεμο η ειρήνη? Και ετσι κατεβάζουν και τα βρακιά τους να τα δώσουν στους Τούρκους!!!Με ψευτοδιλήμματα παραδίδουν τη Χώρα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΒΗΣΕ γιατι δεν υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση…Απλως μιλάνε Ελληνικά και εκτελούν εντολές!!!
Για το τέλος σας εχουμε ενα video πως χειραγωγούν τα Μεσα ενημέρωσης…Ειναι ενα δείγμα..Δυστυχώς τα περισσότερα κανάλια διαπράττουν οπως και οι Πολιτικοί το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ….




https://amazonios.net/