Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27

Φοβούνται για τα τομάρια τους οι προδότες πολιτικοί και στελέχωσαν ειδικό χώρο-  ιατρείο στη βουλή για τυχόν ύποπτα περιστατικά για κορωνοιό

Τι φοβούνται, αφού αυτοί οι ίδιοι είναι ο κορωνοϊός ιός για την πατρίδα και τους Έλληνες !

Ειδικός χώρος-ιατρείο στη Βουλή για ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό
Ειδικός χώρος για τη μεταφορά και εξέταση ασθενούς που είναι πιθανό να έχει προσβληθεί από κορωνοϊό ετοιμάζεται στη Βουλή στο πλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού, μετά τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας.
Στον χώρο αυτόν, που είναι ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στο προαύλιο της Βουλής, θα μεταφέρονται όσοι εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα, όπως καταρροή, υψηλό πυρετό
ή βήχα. Το ιατρείο της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει ανοικτό, όχι όμως για τα ύποπτα περιστατικά για κορωνοϊό.
Από το πρωί σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ, με εντολή του προέδρου της Βουλής, υπηρεσιακοί παράγοντες που έχουν λάβει ειδικές συστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενημερώνουν υπαλλήλους και κόμματα για όλα τα μέτρα πρόληψης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν σε περίπτωση κρούσματος.

Στα μέτρα που λαμβάνονται ήδη περιλαμβάνεται η απομάκρυνση των στέρεων σαπουνιών από όλες τις τουαλέτες της Βουλής και η αντικατάστασή τους μόνο με υγρά κρεμοσάπουνα, ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού με αυτό τον τρόπο.