Τρίτη, Φεβρουαρίου 11

Και μετά τα Νησιά;;;

Όλη η ΕΛΛΑΔΑ;

Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σε ακραίο βαθμό στη Λέσβο, αλλά και στη Λέρο με την πυρκαγιά αγνώστου αιτιολογίας στο ιστορικό κατάστημα «Γλάρος» προχθές τα ξημερώματα  στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, αλλά και τις καταγγελίες για πλιάτσικο στο νοσοκομείο της Λέρου από … διαμένοντες λαθροεισβολείς
  στο Hot Spot  του νησιού, θα έπρεπε –υπό άλλες συνθήκες- να χτυπούν οι καμπάνες ΟΛΩΝ μας και ιδιαίτερα της Ελληνική Πολιτείας, ΓΙΑΤΙ ήταν μια πολύ ξεκάθαρη προειδοποίηση για το μέλλον όλης της χώρας.
Εάν η ελληνική πολιτεία δεν σπεύσει πάνω από το πρόβλημα που ήδη εμφανίσθηκε και δεν αλλάξει γραμμή πλεύσης 180 μοιρών για το ζήτημα, κλείνοντας τα σύνορα προκειμένου να σταματήσει η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, τα περιστατικά που επικρατούν στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα διογκωθούν και θα μεταφερθούν και στην ηπειρωτική Ελλάδα…
Οι εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ απλά επιβεβαιώνουν ότι  η κυριαρχία και το κράτος Δικαίου στα νησιά μας έχουν «γκριζάρει» για τα καλά….
Οι ΜΚΟ και οι τούρκοι κυρίως δουλέμποροι αλωνίζουν ανεξέλεγκτα φροντίζοντας να συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη μετανάστευση –ακόμη και εν μέσω καταχείμωνου, σκεφτόμαστε από τώρα την άνοιξη και κλαίμε- μέσω της οποίας δημιουργείται η …«τροφή» για τα κέρδη τους.

Τα ΜΑΤ παίζουν τον ρόλο «σεκιούριτι», το κράτος παίζει τον ρόλο του «τροχονόμου»,  οι Έλληνες των νησιών μας δεινοπαθούν καθημερινά πλέον, και οι φιλελέδες μας ζητούν … «ψυχραιμία» και να βοηθήσουμε στον εξισλαμισμό της ευλογημένης χώρας μας με το να δεχθούμε ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ «ΜΟΝΟ» 1% των λαθροεισβολέων στα χωριά και τις πόλεις μας….
Όλα αυτά γιατί η οικονομικοπολιτική ελίτ της χώρας κερδίζει ασύστολα εις βάρος όλων μας, από αυτούς  που προωθούν την ασύδοτη παγκοσμιοποίηση με τα ιδρύματα του Σόρος να πρωτοστατούν!!!
Σύμφωνα με αυτά, είμαστε «υποχρεωμένοι» να παραμείνουμε ΑΝΟΙΧΤΑ (open borders) ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και όντως η μοναδική χώρα της Ε.Ε. γι’ αυτό το σκοπό, να δεχόμαστε στωικά την λαθροεισβολή και υποχρεωτική εγκατάσταση πληθυσμών αγνώστου ταυτότητος από ολόκληρη την Αφρική και την Ασία, παίζοντας τον βρώμικο ρόλο της ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΨΥΧΩΝ, με σκοπό να διαλέξουν τους κατάλληλους βιομηχανικούς εργάτες, απ’ αυτό το πλήθος, οι ΠΛΟΥΣΙΕΣ Βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης.
Η τουρκία παράλληλα, προωθεί την εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών στο εσωτερικό της χώρας μας, γιατί έτσι χωρίς μια τουφεκιά, αποκτά δημογραφικό και πολιτιστικό έρεισμα στη Ελλάδα, μας αποσταθεροποιεί αργά και σταθερά και μας αποπροσανατολίζει από τις επεκτατικές της διαθέσεις, οι οποίες γιγαντώνονται καθημερινά και ωμά!!!
Η δε Γερμανία, που κατέχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πλέον τα δικαιώματα της χώρας μας, χάριν του … «πατριωτισμού» και ενδοτισμού της άθεης κυβέρνησης ΤΖΙΦΡΑ με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 έως το 2060, παίζοντας διπλό ρόλο, αφ’ ενός «προμοτάρει» ωμά τους τούρκους να αρπάξουν ότι επιθυμούν από τα ενεργειακά φιλέτα μας, αφ’ ετέρου σαν η χώρα με την μεγαλύτερη Βιομηχανία, διαλέγει κατά το δοκούν το φθηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της, μετακυλίοντας το κόστος διαμονής και διατροφής τους στην Ελλάδα και τους ολοένα και πιο φτωχούς Έλληνες.
Αυτό είναι το «μοντέλο ανάπτυξης» που βαυκαλίζονται οι μνημονιακές μας κυβερνήσεις, στο οποίο  πρωτοστατούν  οι ΜΚΟ, οι δουλέμποροι, οι δήθεν ανθρωπιστές και αλληλέγυοι με την κυριαρχία επιδομάτων από ΑΤΜ, ενοικίασης κατοικιών όσο όσο, στησίματος «δομών» σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα γύρω στο 6μηνο, που ΔΕΝ ελέγχονται από κανέναν ανευθυνοϋπεύθυνο και που προσφέρουν θέσεις εργασίας σε νέα περίεργα επαγγέλματα … όπως … διαπολιτισμικούς μεσολαβητές, σε δικηγόρους και ανειδίκευτους γιατρούς της πείνας, σε ψυχολόγους κολλεγίων και πανεπιστημίων ανεξέλεγκτου αριθμού και σε κάθε λογής … δήθεν ανθρωπιστές και αλληλέγγυους…
Ταυτόχρονα όμως με όλα αυτά, κάθε λογής  ισλαμοφασίστες-τζιχαντιστές και ξένοι πράκτορες  αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι λόγω της κρατικής μας ανυπαρξίας και έχουν πλέον μεταβάλει την Ελλάδα σε κόμβο εγκληματιών και δήθεν επαναστατών….
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ, γιατί ΕΜΕΙΣ που θα μείνουμε εδώ μέχρι τέλους θα τα υποστούμε ΟΛΑ, Θεού επιτρέποντος πάντα!!!
Επομένως, είναι ζήτημα Εθνικής μας Επιβίωσης και ύψιστο συνταγματικό μας δικαίωμα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ έστω ΤΩΡΑ, γιατί συνδέεται ΑΜΕΣΑ και με τον τουρκικό επεκτατισμό…
Οι νησιώτες μας ΔΕΝ απηύδησαν τυχαία, αφού βλέπουν 5 χρόνια τώρα να ρημάζονται οι περιουσίες τους, ο τόπος τους, τα ιερά και όσιά τους, ενώ ένας ολόκληρος στρατός υποκριτικά ευαίσθητων μπαχαλάκηδων, παριστάνουν τους «ψευδοανθρωπιστές» ή τους επαναστάτες χωρίς αιτία πάνω στις πλάτες τους, κερδοσκοπώντας ασύστολα !!!
Με όμορφα «πιασιάρικα» μηνύματα και ευχολόγια του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών από τηλεοράσεως, δουλειά δεν γίνεται…
Δεν πείθουν πλέον πολλούς ελπίζουμε…
Τα έργα τους μετρούν και τα αποτελέσματα που φαίνονται να έρχονται με φόρα, τα οποία προς … οδυνηρά και μη αναστρέψιμα φαίνονται για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ…
Τα υπόλοιπα … «αισιόδοξα» ας τα κρατήσουν για το μαντρί τους.
Υπ’ όψιν ότι η ψυχραιμία μας, σας έχει σώσει όλα αυτά τα χρόνια όλους τους πολιτικούς...
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!!!
Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση !!!
Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!
Κωνσταντίνος Μίχος