Σάββατο, Φεβρουαρίου 8

Η ατμόσφαιρα του σπιτιού σου επηρεάζει την υγεία σου

 Είναι λογικό όταν ζεις σε έναν χώρο να επηρεάζει την υγεία σου κάποιες φορές μπορεί και περισσότερο από ότι αν ήσουν έξω από αυτόν τον χώρο.
Αν το σπίτι σου έχει πολλή υγρασία, αυτό έχει ως συνέπεια να πονάνε τα κόκκαλά σου συνέχεια και να νιώθεις άρρωστος-η. Μπορεί να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις λες
και έχεις δέκατα ή πυρετό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις κάτι από αυτά τα δύο. Πάρε καλύτερα έναν αφυγραντήρα για να δεις διαφορά. Και θα δεις, θα νιώθεις πολύ καλύτερα.
 
Δείτε επίσης: Κρήτη : Ένα πρόβατο με… GPS «έδειξε» τους ζωοκλέφτες
Είναι σαφές ότι αν έχει κρύο το σπίτι προφανώς μπορεί να αρρωστήσεις. Αν δεν έχεις λεφτά για θέρμανση τότε να ντύνεσαι όσο περισσότερο μπορείς και να σκεπάζεσαι καλά όταν κοιμάσαι γιατί θα αρρωστήσεις.
Αν δεν έχεις αντοχή στη σκόνη προφανώς και ένας τέτοιος χώρος θέλει καθάρισμα. Να ανοίξεις τα παράθυρα και να αεριστεί ο χώρος έτσι ώστε να μπαίνει καθαρός αέρας και να αναπνέεις καλύτερα.
Αν από την άλλη ο αέρας είναι πολύ ξηρός, η επιδερμίδα σου θα μοιάζει αφυδατωμένη και θα κάνεις πολλά «σπασίματα» στο πρόσωπο. Καλό είναι τα επίπεδα της υγρασίας να είναι σε ομαλά επίπεδα.