ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΣΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

ΧΙΟΣ
Η πληροφορία έφτασε πριν λίγο στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr
Κάτοικοι της Χίου μπουκάραν στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι δυνάμεις καταστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, πετώντας τα ρούχα τους και άλλα προσωπικά είδη από παράθυρα και μπαλκόνια.

erita_1
Το νησί βράζει
ΧΙΟΣ 1
ΧΙΟΣ 2
ΧΙΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό alithia.gr, πολίτες κατευθύνθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και τους επιτέθηκαν.
erita_mat_o_4
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.

 makeleio.gr