Σάββατο, Φεβρουαρίου 29

Ιδού το σχέδιο των ΜΚΟ – «Μπουρλότο» σε νησιά και ενδοχώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η αλήθεια...

ΜΚΟ «διώχνουν» τους παράνομους μετανάστες από την δομή διαμονής τους στις Σέρρες και τους κόβουν την επιδότηση, ζητώντας τους να βρουν σπίτια να κατοικήσουν στην πόλη των Σερρών, δημιουργώντας «ζούγκλα», όπως καταγγέλλει τοπική δημοσιογράφος.

Τους λένε μάλιστα πληρώστε εσείς την ηλεκτροδότηση και τα υπόλοιπα έξοδα και μετά ελάτε να σας τα δώσουμε πίσω. Σύμφωνα με τον κτηματομεσίτη Γιάννη Δήμου, ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί του άνθρωποι των ΜΚΟ, ζητώντας του να τους προτείνει κατοικίες μέσα στην πόλη των Σερρών!

Αυτός είναι ο στόχος; Οι παράνομοι μετανάστες να μπουν σε σπίτια Ελλήνων; Αυτή την «λύση» θέλουν να δώσουν και στα νησιά του Αιγαίου; Αντί να επιστραφούν στην Τουρκία οι μουσουλμάνοι να μπουν σε σπίτια Ελλήνων στα νησιά και την ενδοχώρα;

Από την πλευρά τους οι «μετανάστες» προχώρησαν σε διαμαρτυρία, καταγγέλλοντας ότι οι Μ.Κ.Ο. δεν τους δίνουν τα χρήματα τους και τους  διακόπτουν στους 3 μήνες και τα λίγα χρήματα που παίρνουν!

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ΜΚΟ ζητούν από όσους έχουν διαβατήρια να φύγουν από την δομή και να αναζητήσουν κατοικίες για να μείνουν μόνοι τους, αντί να φύγουν στο Εξωτερικό.

Με άλλα λόγια ορισμένες ΜΚΟ έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα, δυναμιτίζουν το κλίμα και εν συνεχεία εξαπλώνουν τους «μετανάστες» σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Στην περίπτωση των Σερρών, βγάζουν τους «μετανάστες από την δομή, θέλουν να τους βάλουν σε σπίτια, τους υπόσχονται χρήματα και εν συνεχεία φέρνουν άλλους στην δομή φιλοξενίας, όπως υποστηρίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.