Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21

Θα πάθετε πλάκα με τον Μάκη Παντζόπουλο! Αγνώριστος ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη



Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Ο λόγος για τον γνωστό επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο που έχει κλέψει την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη και τα τελευταία χρόνια (5 ως παντρεμένοι) έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την παρουσιάστρια, αποκτώντας και ένα γλυκό κοριτσάκι, την μικρή Μαρίνα.

Πόσα στ΄ αλήθεια γνωρίζουμε όμως, για τον γοητευτικό Μάκη Παντζόπουλο, που προσπαθεί να στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της συζύγου του αποφεύγοντας όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας;
Ο Μάκης ή Ματέο για κάποιους (Ματθαίος είναι το βαφτιστικό του όνομα) είναι γιος του Δημήτρη και της Λιλίκας Παντζοπούλου. Ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με αγροτικά προϊόντα, ενώ η μητέρα του είναι κόρη του βιομηχάνου και ενός από τους βασικότερους ιδρυτές της «Μίσκο» Ελευθέριου Μαντζίκα και της Μαρίνας Ντίσκου. Για την ακρίβεια, ο πατέρας της υπήρξε ο άνθρωπος που ανέλαβε την εταιρεία το ‘62 και την μετέτρεψε σε κολοσσό δημιουργώντας ένα μοναδικό ελληνικό διαχρονικό success story.
Το 1993, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο – βιογραφία για τη ζωή και το έργο του αείμνηστου Λευτέρη Ματζίκα με τίτλο «Ο Λευτέρης Χρ. Ματζίκας Μέγας Ηπειρώτης Ευεργέτης», όπου υπάρχουν φωτογραφίες από τη ζωή και την οικογένειά του.
Εκεί, φυσικά, βρήκαμε και τον Μάκη Παντζόπουλο ως παιδάκι να βρίσκεται στο ποτάμι του Καλαμά, για ψάρεμα, αλλά και ως έφηβος να βρίσκεται στην αυλή του σχολείου με τους συμμαθητές του την ημέρα των εισαγωγικών εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο και είναι πραγματικά αγνώριστος!


«Ο Ματθαίος Δημ. Παντζόπουλος και της Βασιλικής το γένος Λευτέρη Μαντζίκα, πρώτος εγγονός του Λευτέρη Μαντζίκα. Η φωτογραφία είναι από τις εισιτήριες εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο, όπου πρώτευσε με μερικούς άλλους. Στη φωτογραφία δίνει απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων», αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας που φιλοξενείται στο βιβλίο.

Το βιβλίο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Λευτέρη Χρ. Μαντζίκα!
Πηγή: tlife.gr