Το σόου που παρουσιάζει ο Τάκης Ζαχαράτος, ίσως το καλύτερο της καριέρας του, στο θέατρο Παλλάς παρακολούθησε η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος συνοδευόταν από τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα. Η σχέση της με τον εφοπλιστή έγινε γνωστή στις αρχές του 2016 όταν και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μαζί
με την παρέα τους. Έκτοτε το ζευγάρι κάνει σπάνια κοινές εμφανίσεις και στην πλειοψηφία τους είναι κάποια βραδινή έξοδος στο θέατρο.
Φυσικά, δεν λείπει ο ένας από το πλευρό του άλλου στις σημαντικές στιγμές. Ο Νίκος Μουνδρέας ήταν δίπλα στην Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της, το καλοκαίρι του 2018. Δίπλα της τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και στην πρόσφατη έξοδό τους στην Αθήνα.

Η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας επέλεξε να φορέσει τοπ και βελούδινο σακάκι σε σμαραγδί απόχρωση σε συνδυασμό με skinny σατέν μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα δερμάτινα μποτάκια από τη Chanel, τσάντα με abstract prints κι ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

Μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα καμαρίνια για να συγχαρεί από κοντά τον Τάκη Ζαχαράτο και δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί του για μία selfie. Ο σύντροφός της βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό της.