Ενώ τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Τραμπ, της Μέρκελ και του Σόρος που κυβερνούν τη χώρα, έχουν καλλιεργήσει –σε συνεργασία με τα πληρωμένα καθάρματα των ΜΜΕ- ένα ψεύτικο κλίμα ευφορίας, πως τα προβλήματα τελείωσαν, όλα πάνε καλά κι ο λαός ευημερεί, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα και τους διαψεύδει!
Μία μαθήτρια του Γυμνασίου, λοιπόν, στην Ηλεία, επιστρέφοντας στο σπίτι της λιποθύμησε μέσα στην μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών.
Δεν ήταν άρρωστη, πεινούσε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, οι άνεργοι γονείς της (που προφανώς περνούσαν με 200 ευρώ το μήνα, με τα οποία «επιβιώνει ο Έλληνας» σύμφωνα με τον ξεδιάντροπο Μπουμπούκο!) είχαν δώσει τα ελάχιστα χρήματα που είχαν για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ενός μισοτελειωμένου σπιτιού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο σπίτι να λείψουν τα βασικά και το κορίτσι να μείνει νηστικό.
Σύμφωνα με επιστολή των απελπισμένων γονέων προς τα τοπικά μέσα: “Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν. Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν”.
Κακώς ελπίζουν σε «υπηρεσία αλληλεγγύης» οι γονείς! Τέτοιες υπηρεσίες φτιάχνουν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ μόνο για τους λαθρομετανάστες, κι όχι για τους Έλληνες!