Τρίτη, Φεβρουαρίου 11

ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ! ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΘ: ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ – ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

714078e5144ea0f9725a1dc1e0e4e393_XL
Aνθρωποκυνηγητό σε όλο το νομό, αλλά και γενικότερα σε όλη την Κρήτη έχουν εξαπολύσει οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δολοφόνο στη Νεάπολη. Η οικογένεια των θυμάτων, αλλά και η τοπική κοινωνία των Περαμπέλων, όπου συνέβη το έγκλημα, ενός οικισμού, λίγα μέτρα μακριά από το χωριό Κουρούνες κοντά στη Νεάπολη Λασιθίου, παραμένουν
συγκλονισμένοι από τη στυγερότητα του εγκλήματος που κόστισε τη ζωή σε έναν 73χρονο.
Την ίδια στιγμή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 45χρονος γιος του θύματος, έχοντας υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ενώ, από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου δε «γλίτωσε» ούτε ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, ο οποίος, ωστόσο, τραυματίστηκε ελαφρύτερα και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.
Από τύχη δεν υπήρξαν περισσότεροι νεκροί
Αυτό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία είναι η στυγερότητα του εγκλήματος, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητό του και «γάζωσε», με το κυνηγετικό του όπλο, το σπίτι και το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας των θυμάτων, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να σκοτωθεί ακαριαία και ο 45χρονος να τραυματιστεί σοβαρά. Το επεισόδιο φέρεται να συνέβη για κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές, μεταξύ του 43χρονου και της οικογένειας του θύματος.
Ο 43χρονος δράστης, ο οποίος αναζητείται και ο οποίος είναι γνώριμος της Αστυνομίας, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.
 .makeleio.gr