Κυριακή, Φεβρουαρίου 2

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ !!!

ΠΟΙΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ;;;

Το «γνωστό – άγνωστο» παρακράτος από συμμορίτες με κουκούλες, που παριστάνουν δήθεν τους αντιεξουσιαστές και τους αναρχικούς, βεβήλωσαν με κόκκινο σπρέι το άγαλμα του εθνομάρτυρα Σμύρνης Χρυσόστομου το οποίο βρίσκεται έξω από τον Άγιο Θεράποντα Μυτιλήνης.
Ο Χρυσόστομος Σμύρνης... –την προτομή του οποίου αμαυρώσανε κάποιοι ανώνυμοι θρασύδειλοι  ΑΝΑΡΧΟ ΑΠΛΗΤΟΙ που ΔΕΝ σέβονται ούτε Ιερό ούτε Όσιο- είχε σταλεί απ' τον Οικουμενικό Πατριάρχη Ιωακείμ, τον Γ' (ο οποίος παρεμπιπτόντως ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ τον Μακεδονικό Αγώνα) στην Κατεχόμενη τότε Μακεδονία, μαζί με τον Γερμανό Καραβαγγέλη, Μητροπολίτη Καστοριάς –μετέπειτα μεγάλο ΗΡΩΑ του Μακεδονικού Αγώνα…
Ο Χρυσόστομος Σμύρνης... συνέβαλλε τα μέγιστα, στην Απελευθέρωση της Μακεδονίας ΜΑΣ (1904-1908).
Έπειτα... έγινε Μητροπολίτης Σμύρνης & Ιωνίας.
Το 1922... του πρότειναν να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, για να γλυτώσει από την μανία των βρωμότουρκων, αλλά εκείνος απάντησε πως δεν αφήνει, τους Πιστούς, μόνους τους.
Οι τούρκοι τον έπιασαν... του ξέσκισαν τα ράσα... του έβγαλαν τα υποδήματα... και του ΚΑΡΦΩΣΑΝ στις φτέρνες, πέταλα αλόγου.
Έπειτα τον περιέφεραν με τριχιά (σχοινί) στον λαιμό, στους δρόμους της Σμύρνης... κι οι Μουσουλμάνοι τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ μετά από ξυλοδαρμό και ξεριζώνοντας τα μαλλιά & τα γένια του.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ» ωρέ σαρδανάπαλοι αναρχοάπλητοι ;;;;;;;;;
ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο