Κυριακή, Φεβρουαρίου 16

Θυμάστε την Πετρούλα Κωστίδου; Το κορίτσι το γύρισε στο... σοβαρό! (Εικόνες)

Η Πετρούλα του καιρού και η… άλλη!

Η εκρηκτική παρoυσιάστρια με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις, που γνωρίσαμε μέσα από το δελτίο καιρού του Star, ζει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Φοίβου Καλφόπουλου και αποκαλύπτει πως είναι πια πολύ κοντά στον γάμο!

Η 25χρονη καλλονή μιλάει στην«Espresso» για τη νέα ζωή της, τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική και αποκαλύπτει πώς αποφάσισε να γίνει από ξανθιά, καστανή σεξοβόμβα.
Δύο χρόνια έχουμε να δούμε στην τηλεόραση τη ναζιάρα Πετρούλα Κωστίδου. Οι καυτές τηλεοπτικές εμφανίσεις της, πότε με μικροσκοπικά μπικίνι και πότε με σούπερ μίνι φορέματα, την έκαναν γνωστή όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και στη γειτονική Ιταλία, όπου αρκετές φορές έγινε θέμα συζήτησης σε lifestyle εκπομπές.
Η παρουσιάστρια παραμένει δροσερή, χαριτωμένη, ναζιάρα και καλλίγραμμη. Δηλώνει ευτυχισμένη και τα μάτια της λάμπουν. Για όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή της επαγγελματικά και προσωπικά. «Υστέρα από πέντε χρόνια σχέσης με τον σύντροφό μου Φοίβο, νιώθω το ίδιο ερωτευμένη μαζί του όπως την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Είναι ο άγγελός μου. Είναι ο άνθρωπός μου και με στηρίζει σε όλα» αποκαλύπτει στην «Espresso».
Ο Φοίβος, που εργάζεται στην επιχείρηση των γονιών του, γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών με την όμορφη παρουσιάστρια το διάστημα που παρουσίαζε τα χιουμοριστικά δελτία καιρού. «Η αγάπη μας είναι δυνατή. Τον υπεραγαπώ και αυτός το ίδιο. Ο Φοίβος είναι για μένα ο καλύτερός μου φίλος, ο άντρας μου και ο εραστής μου ταυτόχρονα. Τι άλλο να ζητήσω;».

Ο γάμος είναι στα σχέδια του ζευγαριού, αλλά όχι στα άμεσα. «Θεωρώ πως έχουμε ακόμα μία διετία μπροστά μας. Ασε που με τον γάμο δεν θα αλλάξουν και πολλά, μια και συζούμε από την αρχή αυτής της σχέσης».

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Star η εκρηκτική TV persona δοκίμασε το ταλέντο της στην υποκριτική. Πρωταγωνιστεί σε stand up comedy παραστάσεις που δίνει στην Ελλάδα και στην Κύπρο και παράλληλα ασχολείται με παρουσιάσεις εκδηλώσεων, συνεδρίων, αλλά και κληρώσεις σε καζίνα της χώρας μας και των Σκοπίων.

Προκλητικές εμφανίσεις

«Με το Star προχωρήσαμε σε ένα συναινετικό διαζύγιο και σαφώς δεν αποκλείσαμε την πιθανότητα να είμαστε και στο μέλλον μαζί» εξηγεί. Υποστηρίζει μάλιστα πως δεν έχει μετανιώσει για τις προκλητικές τηλεοπτικές εμφανίσεις της.
«Ετσι κατάφερα να μπω στον τηλεοπτικό χάρτη της μικρής οθόνης. Ο τρόπος που παρουσίαζα τον καιρό ήταν το «κλειδί» που στη συνέχεια άνοιξε κάθε πόρτα στον δρόμο μου. Υποδύθηκα έναν ρόλο» εξηγεί. «Το ίδιο κάνω και στα διαφημιστικά σποτ γνωστής εταιρίας ηλεκτρικών ειδών στα οποία πρωταγωνιστώ» συμπληρώνει.
Γελάει όταν θυμάται τα ρεπορτάζ που έκανε για το δελτίο ειδήσεων. «Θα μου μείνει αξέχαστο το ρεπορτάζ για την τρόικα. Το βλέπω σήμερα στο YouTube και λέω: «Τι έκανα η τρελή!» Θυμάμαι ότι φόρεσα μίνι φούστα, δωδεκάποντες γόβες και πήγα στο «Χίλτον» να βρω τους τροϊκανούς. Πού να φανταστώ πως εκεί θα συναντούσα εξαγριωμένους διαδηλωτές που ήταν έτοιμοι για ντου στα ΜΑΤ! Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι μέσα μου τρελάθηκα από χαρά. Αρχισα να χορεύω αισθησιακά με τα συνθήματα των διαδηλωτών και όταν άρχισαν τα επεισόδια μπήκα και εγώ στον «χορό»! Καταλαβαίνεις τι έγινε. Απίθανη στιγμή».

«Δεν με εμπνέει το gossip, αλλά οι εκπομπές σάτιρας»

Παραδέχεται πως όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης δέχτηκε αρκετές προτάσεις, αλλά σε όλες απάντησε αρνητικά. Μέχρι σήμερα. «Ηταν σχεδόν στο ίδιο μοτίβο: για εκπομπές lifestyle και gossip. Εμένα αυτό δεν με εκφράζει. Δεν το κρίνω αρνητικά, απλώς δεν με εμπνέει. Είμαι της άποψης πως αν κάτι δεν σε εκφράζει, καλύτερα να μην καταπιάνεσαι μαζί του, ό,τι και αν λένε οι γύρω σου. Είμαι ανοιχτή μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν σατιρικό χαρακτήρα. Εχω επιλέξει τον δρόμο που βαδίζω συνειδητά. Για μένα εκεί είναι η επιτυχία. Εχω όμως ακόμα πορεία μπροστά μου! Είμαι μόλις 25 χρόνων».

Ντεκαπάζ τέλος, ζήτω το καστανό!


Η μόνη αλλαγή στην εμφάνιση της Πετρούλας είναι τα μαλλιά της. «Στα τηλεοπτικά σποτ με βλέπετε ξανθιά, αλλά φοράω περούκα! Είμαι πλέον καστανή. Διαπίστωσα πως αυτό το χρώμα μού ταιριάζει πολύ περισσότερο από το ξανθό! Είπα στον εαυτό μου με χαρά: «Τέλος το κάψιμο! Τέλος το ντεκαπάζ». Το «γήινο» καστανό μαλλάκι αρέσει περισσότερο και στην πλειοψηφία».
Παρά το μπρίο και το αυθόρμητο του χαρακτήρα της, δηλώνει μοναχικός άνθρωπος. «Κανείς δεν το πιστεύει! Oμως αυτή είναι η αλήθεια. Oποιος πιστεύει πως είμαι η αφελής ξανθιά χοροπηδηχτούλα, επειδή την υποδύθηκα, ας πιστέψει πως και ο Τζόνι Ντεπ είναι στα αλήθεια πειρατής. Θα το πιστέψεις ότι έχω μια εμμονή με το διάβασμα; Κι όμως! Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να «ρουφάει» τα βιβλία σαν… λεμονάδα με καλαμάκι».
Και επειδή τα καλλίγραμμα κορμιά «κόποις κτώνται», η Πετρούλα Κωστίδου παραδέχεται πως πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο «για δυνατό κορμό και πόδια, αλλά πάνω απ” όλα για υγεία και ευεξία» λέει χαμογελώντας!


.tromaktiko.org