Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα χρήματα που έπαιρνε ανά επεισόδιο… ζαλίζουν!

Γιώργος Παρτσαλάκης



"Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα..."
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για πολλά. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα χρήματα που παίρνει σήμερα από την τηλεόραση, ενώ κάνει αίσθηση η αποκάλυψη για τις χρηματικές του απολαβές στο παρελθόν.

Ζαλιστήκαμε ελαφρώς όταν ακούσαμε πως στο παρελθόν ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε φτάσει να παίρνει έως 9,000 ευρώ το επεισόδιο, επί τέσσερα… 35, 000 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
«Θα συμμετέχω στο νέο σίριαλ με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου που γράφει το Τατουάζ. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα το δούμε», σημείωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης και απαντώντας για το κασέ του είπε τα εξής:
«Δεν το συζητώ, είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας! Αν έπαιρνες 100, παίρνεις 10. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχουν μηνιάτικα, μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά.
Κάποια στιγμή έκανα μια ασύλληπτη βλακεία, έκανα ένα εστιατόριο, βρέθηκα στο μηδέν και από εκεί και πέρα έχω δύο παλικάρια. Δεν έχω πουθενά καταθέσεις, δεν έχω ούτε ένα ευρώ και προσπαθώ να υπερασπιστώ τα παιδιά μου και να είμαστε σε μία αξιοπρέπεια», κατέληξε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.