Κυριακή, Φεβρουαρίου 23

Ενώ η Τουρκία προπονείται για πόλεμο με την Ελλάδα, ο Μητσοτάκης παραμένει πρωθυπουργός!


Εδω και πολλούς μήνες έχω γράψει πως οι Τουρκικοί πύραυλοι μπορούν να κτυπήσουν κεντρικές πόλεις της Ελλάδας μεταξυ των οποίων την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (σε 5 λεπτά τα νησιά του Ανατ. Αγαίου, κάπου 20 λεπτά η Αθήνα κοκ). Τώρα τα λένε και άλλοι ενώ στα ΜΜΕ της Κρήτης παίζουν μπάλες με το …Παραγιουδάκη και με ψευτοχάρτες, κάτι αντιγραφάκηδες δημοσιογράφοι.

Ενω η Τουρκία στη Συρία και στη Λιβύη αποκτά εμπειρία για το πώς να χρησιμοποιήσει τα όπλα της, ο Μητσοτάκης του καρτέλ των ΜΜΕ εν όψει αυτής της πραγματικότητας δρά υπέρ της Τουρκίας.
Έτσι,
  1. συνεχίζει να φέρνει στρατό απο τη Τουρκία με τη μορφή μεταναστών (εποικισμός), τους οποίους μάλιστα βάζει πάνω σε νησιά του Ανατ. Αιγαίου (για να χτυπήσουν την εθνοφυλακή και την αντίσταση στα νησιά, αφού οι έποικοι θα ξέρουν πως θα κινηθούν μέσα σε αυτά σε περίπτωση επίθεσης).
  2. δειώχνει Patriot απο την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, όπως έκανε με τις οβίδες ο Καμμένος (αφοπλισμός)
  3. δεν κάνει τις μεταβολές που χρειάζεται άμεσα η άμυνα της χώρας αλλά τις μεταφέρει το 2025, για να δώσει χρόνο στη Τουρκία να δράσει ανενόχλητη
  4. δεν εξοπλίζει την εθνοφρουρά άμεσα
  5. δεν κλείνει τα σύνορα και δεν τα φυλάει γιατί έτσι έχει συμφωνήσει μέσω των ΜΟΕ με τη Τουρκία, γιατι αν δεν το μπορεί να ξεκουμπιστεί
  6. δεν οριοθετεί ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με τη Κύπρο ενώ μπορεί να το κάνει. Απο τεχνική άποψη η οριοθέτηση ΑΟΖ π.χ. Ελλάδας και Αιγύπτου, μπορεί να γίνει με ένα software σε PC σε χρόνο το πολύ ένα λεπτό! Το ότι αυτή η κολώνια μετράει χρόνια, έχει να κάνει με παραμύθια και κοροϊδία που αφειδώς προσφέρεται στον Ελληνικό λαό απο τα ΜΜΕ του καρτέλ. Μην ακούτε τη Μαγείρισα απο τη Κρήτη είναι άσχετη. Ο Παπαδάκης τη βγάζει στον ΑΝΤ1 για να πιάνει νούμερα στα γηροκομεία!
  7. αυξάνει τα δάνεια της χώρας
  8. αφήνει τα ΜΜΕ των Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Κόκκαλη, με το γνωστό κέντρο απο πίσω που έχει αποτύχει ή έχει προδώσει τα πάντα, να παρουσιάζουν όσα συμβαίνουν κομψά και στρογγυλεμένα, για να μασάει η παρέα απο τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα νέα κόκκινα δάνεια που άρχισαν πάλι να αυξάνουν.
  9. συνεχίζει να μη κάνει καμμία ανάπτυξη και να τρώει απο τα έτοιμα
Αν παρατηρήσει κανείς τα χαρακτηριστικά των Τουρκικών πυραύλων Khan

θα διαπιστώσει πως άνετα μπορεί να πάρουν πυρηνικές κεφαλές κάπου 200 κιλών (με μικρότερο βάρος warhead πάνε μακρύτερα) και να πετάξουν απο την ηπειρωτική Τουρκία προς τη Κύπρο, την Ελλάδα, το Ισραήλ ή με αεροπλάνα και προς την Αίγυπτο!
Η συνεργασία του Ερντογάν με το Πακιστάν και οι τόσοι Πακιστανοί στην Ελλάδα και μάλιστα στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου δεν είναι κάτι τυχαίο ούτε αστεία ποσότητα. Ο Μητοοτάκης με τις αποφάσεις που παίρνει φτειάχνει μέλλον στη Τουρκία αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Θαυμάστε το άπειρο κάλλος και τη προσφορά της Αγίας αυτής οικογένειας.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΤΑΦΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ)
Αυτά που θα διαβάσετε ήταν γνωστά απο το 1992! Αφορούν τη επήρεια των νησιών, τη συζήτηση μόνο για υφαλοκρηπίδα για τα νησιά στο Αιγαίο κλπ (μάλλον και με την Εύβοια…)
Είναι σελίδες απο το βιβλίο του 1992 του θανόντος δημοσιογράφου Λάμπρου Παπαντωνίου “ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.
Ο τίτλος του τώρα θα ήταν “ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.
Οσοι έχουν απορίες για το τί σημαίνει επήρεια εδώ.  Σκεφτείτε τί άλλο έχει υπογραφεί με τη Τουρκία απο τότε.
Δεν είναι τυχαίο πως το Μητσοτάκι μιλάει για Ελλάδα – Οθωμανική επαρχία και πως η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται διεθνώς στα τεκταινόμενα στη Λιβύη.  Εχουν δώσει τα πάντα. Τη χώρα την εκπροσωπούν άλλοι.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΟΖΑΚΗ
1. Η πρόταση του να πάει η Ελλάδα στο διεθνές δικαστήριο με τη Λιβύη είναι ΛΑΘΟΣ πριν ακυρωθεί η συμφωνία Τουρκίας με τη Λιβύη.
Ο λόγος είναι, πως η Λιβύη έχει συμφωνήσει με τη Τουρκία και αναφέρεται μέσα στη συμφωνία, πως για να χωρίσει η Λιβύη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με άλλο κράτος πρέπει να έχει συμφωνήσει και η ίδια η Τουρκία. Το καταλάβαμε; Aυτό ο Ροζάκης δεν το είπε στην Ολγα Τρέμη, όταν τον ρώταγε με θαυμασμό για τη βλακεία που είπε.
2. Η άποψη του να μην έχει μαξιμαλιστικές τάσεις η Ελλάδα δεν μπορεί να αφορούν μόνο τη χώρα μας αλλά και τη Τουρκία για λόγους ισότητας.  Και αυτό αφορά και τα νησιά και τις ηπειρωτικές ακτές των δύο χωρών όσον αφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Απέκρυψε και αυτό ο κ.Ροζάκης στη συνέντευξη ή δεν ήξερε τι του γινόταν…
Απο τη στιγμή που στα χωρικά ύδατα η Ελλάδα δεν χρειάζεται συμφωνία για να έχει 12 νμ, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη τα έχει.
3. Δεν εξήγησε ο κ. Ροζάκης,  όπως εγώ, πως αν μειωθούν τα 12 νμ για την Ελλάδα στα χωρικά ύδατα, τότε θα αυξηθεί το ποσοστό της Τουρκικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ στο Αιγαίο. Το απέκρυψε. Εγώ όχι. Αυτός δεν ήταν με την Ελλάδα αλλά μάλλον έπαιζε τον μπροστινό των Μητσοτάκηδων, για να δικαιολογηθούν ως μη προδοσία όσα ο πατέρας Μητσοτάκης έχει ήδη συμφωνήσει (σύμφωνα με τα γραφόμενα του παραπάνω βιβλίου).
4. Αν η επήρεια νησιών και ηπειρωτικών ακτών ελαττωθεί τότε στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο πιθανόν να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες στις οποίες και τρίτα κράτη θα μπορούν να κάνουν έρευνες π.χ. Πακιστάν, Ρωσία, ΗΠΑ κλπ.
Ο κ.Ροζάκης είναι ανεπαρκής επιστημονικά και μόλις το απέδειξα. Δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα. Τέλος.
https://zcode-gr.blogspot.com/2020/02/blog-post_31.html