Σάββατο, Φεβρουαρίου 22

ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΡΑΒΕΙΟ;;;

Πάντα οι μαύρες σέκτες τιμούν τα δολοφονικά εργαλεία τους στο έργο υποταγής και λεηλασίας των ανυποψίαστων και αγαθιάρικων λαών.
Ταξίδευε το όβριο σπέρμα, ο δούρειος ίππος του ελληνισμού, σε όλο τον πλανήτη με τα έξοδα όλα πληρωμένα για να δυσφημησει και να μαυρίσει τους έλληνες που ήταν ο μοναδικός λαός με δικό του σπίτι. Ο έλλην δεν γνώριζε τι εστί στεγαστικό δάνειο, δεν είχε υποθήκες,
είχε γεμάτο το στομάχι γιατί ήταν νοικοκύρης και με μεγάλη καρδιά. Ο έλληνας πρώτα εργαζόταν και μετά έχτιζε κάθε δωμάτιο στο σπίτι του ξεχωριστά, έχτιζε όταν είχε αποταμιεύσεις για να μπορέσει να δημιουργήσει πλούτο. Αντιθέτως, οι δυτικοί δεν είχαν την ευκολία και τις δυνατότητες σαν τέλειοι σκλάβοι και έπαιρναν και θα παίρνουν δάνεια για την αγορά ακινήτων. Σαν καλοί σκλάβοι των τραπεζιτών δεν μπορούσαν να αποκτήσουν στέγη όπως ο έλλην και θα την πλήρωναν για 10 ζωές αλλά δεν θα ήταν ποτέ δική τους. Γιατί το αδηφάγο σύστημα τους τα δίνει όλα στην τράπεζα που έχει την ικανότητα να κόβει κοπανιστό ή και καπνιστό αέρα.

Τέτοιο καραγκιοζιλίκι και τελειωτική απάνθρωπη υποταγή δεν γνώριζε ο μέσος έλλην μέχρι να εμφανιστεί αυτό εδώ το κατασκεύασμα, το ΓΑΠ, το ελεεινό υποκείμενο που προσκυνούσε τον πατέρα των μογγόλων στον τάφο του. Όβριος τον όβριο αγαπά. Πάντα ύπουλα αλλάζουν τα ονόματα τους για να ρίξουν το δηλητήριο τους στα θύματα τους. Οικονομική Υποταγή των Λαών σύμφωνα με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τα λυσσασμένα σκυλιά των Βρυξελλών, γνώριζαν τον πλούτο που θα λήστευαν εξ αρχής, γνώριζαν οι παλιάνθρωποι τι πλούτο είχε μαζέψει αυτός ο ηρωικός λαός και ας τον είχαν ρίξει το 1945 στην παγίδα του στημένου εμφύλιου πολέμου, ώστε να εκτοπήσουν την ελληνική δραστηριότητα και να υποτάξουν το δημιουργικό και πανούργο πνεύμα του. Το έκαναν και με τον Όθωνα όταν τον έφεραν ξανά οι γερμανοδεσμοφύλακες (του ελληνισμού) και φυλάκισαν με τους γενίτσαρους τον ΗΡΩΑ Κολοκοτρώνη. Το απεριόριστο μίσος για οτιδήποτε είναι ελληνικό δεν είναι τυχαίο. Η ιστορία το εχει αποδείξει δεκάδες φορές, και την Σμύρνη οι γερμανοί την έκαψαν, ήταν ξανά οι ίδιοι που πήραν με την βία τα μαγαζιά των ελλήνων. Μισούν και φοβούνται τον έλλην και το ασύλληπτο μυαλό του να βρίσκει ανορθόδοξες λύσεις στην υποταγή των λαών.






ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΤΤΟ ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ, ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑ-ΤΑ-ΚΑ-ΘΙ, ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ
ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ
‘ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ’ ΤΟΥΣ (ΑΚΜΑΖΟΝΤΕΣ!) ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!
Πότε ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ …ΤΑΞΕΙΣ;
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]

Πίσω από τις εξουσίες τότε και τώρα, για να μην έχετε αυταπάτες, σας έχουμε εξηγήσει ότι υπάρχει μόνο ένα αφεντικό, αυτό που κρατάει το κουμπί με την χοντρή και επιδοτεί πολέμους. Πίσω από αυτούς βρίσκετε ο μισάνθρωπος και ανθρωποκτόνος που είναι αόρατος για τον ανθρώπινο οφθαλμό.




Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ‘Θ Α Ν Α Τ Ο Σ’
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ….ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ
ΠΩΣ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ
ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ…


Ήρθε λοιπόν η στιγμή που η μαύρη σέκτα, θα τιμούσε τον Τζέφρυ Μινέικο, τον μεγαλύτερο οικονομικό εκτελεστή στην στημένη υποδούλωση και λεηλασία της χώρας μας και αφανισμού του ελληνισμού που ΤΩΡΑ ξετυλίγετε μπροστά στα μάτια σας με την Ισλαμική παν-σπερμία στον βιότοπο σας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ή αλλιώς Τζέφρυ Μινέικο, το πραγματικό του όνομα, γιατί οι δούρειοι έχουν πολλά ονόματα ώστε να νομίζετε ότι είναι έλληνες, βραβεύεται για τις ηγετικές του ικανότητες και για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-2011 από την International Leadership Association (ILA). Με ψεύδη "τα λεφτά υπάρχουν" μας πούλησε στα αφεντικά του και τα Μνημόνια αφάνισης μας.

Καταλάβατε τώρα ότι ο πόλεμος είναι μεθοδικά στημένος, τέλεια κομπίνα, με ταμπέλες διαχωρισμου σε αριστερούς και δεξιούς ή και σε Ποτάμια, οργανωμένος. Είναι συντριπτικός σε πολλά επίπεδα, στημένος και μπορεί να νικηθεί μόνο με το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ των ελλήνων. Εαν είστε παρτάκιδες και φιλοχρήματοι, εγωιστές και διψάτε για δόξες σαν τους πολιτικούς πράκτορες, δηλαδή αυτό που έχει ήδη συμβεί, θα αφανιστούμε σαν έθνος...

Για αυτό πουλήθηκε η Μακεδονία, όπως πουλήθηκε πολύ πιο πριν η ψυχή των ελλήνων.

Ο καραγκιόζης πήρε το βραβείο από την International Leadership Association (ILA) και ας το ασπάζεται όσο προλάβει. Το σύμπαν έχει τα σχέδια του για αυτόν και όσους πουλάνε την Ελλάδα. Σύντομα δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν όλοι αυτοί οι οικονομικοί εκτελεστές της Ελλάς, διότι η καταστροφή της Μητήρ του ανθρώπινου πολιτισμού, συνεπάγεται με το τέλος του σάπιου ανθρωποκτόνου συστήματος. Για τους πραγματικούς έλληνες ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά έτσι ήταν πάντα. Τα υψηλά δέντρα κόβουν τον πολύ αέρα!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
 ksipnistere.com