Πέμπτη, Φεβρουαρίου 6

Πέστε από τα σύννεφα: Στα μουλωχτά ο Κούλης κάνει συμφωνία με τα Σκόπια για την λίμνη των Πρεσπών! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΚΡΥΦΗ ΠΛΗΓΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ....
BeFunky Collage
Ποια τήρηση της Συμφωνίας και ποια σύμβολα για τα μακεδονικά προϊόντα, εδώ το παραμύθι πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Θυμίζουμε ότι η ΝΔ δήλωνε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια  αλλά δεν μπορεί να ακυρωθεί ενώ  τόνιζε συνεχώς ότι θα παρακολουθεί στενά την πιστή τήρηση της.
Από τότε που έγινε κυβέρνηση ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ τα Σκόπια έχουν παραβεί την συμφωνία τουλάχιστον 1001 φορές.

Και όμως αντί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αρπάξει μια από αυτές τις ευκαιρίες για να την ακυρώσει, τι κάνει;
Δείτε παρακάτω τι ακριβώς κάνει!

Διαβάστε το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών την Παρασκευή 31-1-2020.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την εγκαθίδρυση μίας Συνοριακής Διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρεσπών (Σκόπια, 31.01.2020)

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020
Την 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας, στα Σκόπια, η πρώτη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την εγκαθίδρυση μίας Συνοριακής Διέλευσης στην περιοχή της Λίμνης Πρεσπών.
Προεδρεύων της πρώτης συνάντησης ήταν ο Μόνιμος Υφυπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βορείου Μακεδονίας, κ. Zoran Popov. Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Τα δύο μέρη επεξεργάστηκαν και κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία επί του κειμένου του καταστατικού λειτουργίας της  Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, το οποίο πρόκειται να υιοθετηθεί στη δεύτερή της συνάντηση.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.
Συμφωνήθηκε, όπως η δεύτερη συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο ήμισυ του μηνός Μαρτίου, στην Ελλάδα.”

Αποτυπώσαμε την ανακοίνωση και ως εικόνα απευθείας από την ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ για όσους έχουν ακόμα την παραμικρή αμφιβολία, δείτε την:

ble ok



 http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/